12/08/2019 12/08/2019 «Ο Θεός να τους λυπηθεί…» είναι η ευχή του Εφημέριου του Ναού του Αγίου Ιωάννη Θεολόγου στον Θεολόγο Εύβοιας σε ανακοίνωση το, ύστερα από την εισβολή αγνώστων και την αρπαγή χρημάτων από το παγκάρι του ναού. Οι ιερόσυλοι περίμεναν υπομονετικά να τελειώσει η κηδεία που τελούνταν στο ναό και μόλις απομακρύνθηκαν ο κλήρος, οι επίτροποι...
12 Αυγούστου, 2019 - 17:12
Τελευταία ενημέρωση: 12/08/2019 - 17:15

Ιερόσυλοι διέρρηξαν ναό στην Εύβοια ύστερα από κηδεία

Διαδώστε:
Ιερόσυλοι διέρρηξαν ναό στην Εύβοια ύστερα από κηδεία

«Ο Θεός να τους λυπηθεί…» είναι η ευχή του Εφημέριου του Ναού του Αγίου Ιωάννη Θεολόγου στον Θεολόγο Εύβοιας σε ανακοίνωση το, ύστερα από την εισβολή αγνώστων και την αρπαγή χρημάτων από το παγκάρι του ναού.

Οι ιερόσυλοι περίμεναν υπομονετικά να τελειώσει η κηδεία που τελούνταν στο ναό και μόλις απομακρύνθηκαν ο κλήρος, οι επίτροποι και οι πιστοί για την ταφή, εισέβαλαν σπάζοντας την πόρτα της εκκλησίας και αφαίρεσαν ότι υπήρχε.

Την κλοπή δημοσιοποίησε ο ίδιος ο Εφημέριος του Ναού, Πρωτοπρεσβύτερος Γεράσιμος Βασιλόπουλος.

Διαβάστε την ανακοίνωση:

«Πριν λίγη ώρα, ύστερα από την τέλεση κηδείας που έγινε στον Ιερό Ναό μας, κάποιοι ευλογημένοι αδελφοί μας φεύγοντας οι επίτροποι και το προσωπικό του Ιερού Ναού μας από τον Ναό, έσπασαν την πόρτα και έκλεψαν το παγκάρι..τους εύχομαι υγεία και χαρές πάντα η Παναγία και ο Άγιος Ιωάννης να τους προστατεύει.

Η ζημιά της πόρτας είναι μεγάλη θα επωμιστούμε ως εκκλησιαστικό συμβούλιο το κόστος και η ευχή μου προς τους ανθρώπους αυτούς τους αδελφούς μου λεηλατώντας έναν Ιερό χώρο είναι και εις ανώτερα.. Ο Θεός να τους λυπηθεί..αναμένω την Αστυνομία για δακτυλικά αποτυπώματα και να γίνουν τα περεταίρω..Καλή Παναγία και καλή δύναμη..»

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων