21/07/2019 21/07/2019 Ένα ακόμη κρούσμα κλοπής σε ιερά σκεύη ήρθε να σημειωθεί αυτή τη φορά στη Κρήτη. Το περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής στο ξωκλήσι του Προφήτη Ηλία, έξω από τον Άγιο Μύρωνα Ηρακλείου. Οι άγνωστοι μέχρι στιγμής ιερόσυλοι αφαίρεσαν τη βαλίτσα του ιερέα μέσα στην οποία είχε το Ευαγγέλιο και άλλα λειτουργικά σκεύη. Η κλοπή...
21 Ιουλίου, 2019 - 12:53
Τελευταία ενημέρωση: 21/07/2019 - 19:40

Ιερόσυλοι έκλεψαν λειτουργικά σκεύη στο Ηράκλειο

Διαδώστε:
Ιερόσυλοι έκλεψαν λειτουργικά σκεύη στο Ηράκλειο

Ένα ακόμη κρούσμα κλοπής σε ιερά σκεύη ήρθε να σημειωθεί αυτή τη φορά στη Κρήτη.

Το περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής στο ξωκλήσι του Προφήτη Ηλία, έξω από τον Άγιο Μύρωνα Ηρακλείου. Οι άγνωστοι μέχρι στιγμής ιερόσυλοι αφαίρεσαν τη βαλίτσα του ιερέα μέσα στην οποία είχε το Ευαγγέλιο και άλλα λειτουργικά σκεύη.

Η κλοπή προκάλεσε αναστάτωση, με τον εφημέριο του Ιερού Ναού του Αγίου Μύρωνα να καταγγέλλει το απίστευτο αυτό περιστατικό στην Αστυνομία. Το ξωκλήσι του Προφήτη Ηλία , έχει μπει αρκετές φορές στο στόχαστρο δραστών, με τον εφημέριο να εύχεται ο δράστης ή οι δράστες να μετανοήσουν και να επιστρέψουν πίσω τα ιερά αντικείμενα.

Δείτε τα όσα δήλωσε ο Εφημέριος του ναού:

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων