25/01/2023 25/01/2023 Ακόμα μία περίπτωση κλοπής σε εκκλησία καλούνται να ερευνήσουν οι αστυνομικές αρχές της Κρήτης. Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, χθες το πρωί ο ιερέας της εκκλησίας της Ζωοδόχου Πηγής στο Ηράκλειο Κρήτης διαπίστωσε πως κλέφτες είχαν εισβάλει στον Ιερό Ναό. Οι δράστες είχαν παραβιάσει την πόρτα της εκκλησίας στην Κρήτη και έκλεψαν ό,τι πολύτιμο βρήκαν....
25 Ιανουαρίου, 2023 - 16:50
Τελευταία ενημέρωση: 25/01/2023 - 16:51

Ιερόσυλοι λεηλάτησαν εκκλησία και έκλεψαν δισκοπότηρα, σταυρούς, πολύτιμα αντικείμενα στην Κρήτη

Διαδώστε:
Ιερόσυλοι λεηλάτησαν εκκλησία και έκλεψαν δισκοπότηρα, σταυρούς, πολύτιμα αντικείμενα στην Κρήτη

Ακόμα μία περίπτωση κλοπής σε εκκλησία καλούνται να ερευνήσουν οι αστυνομικές αρχές της Κρήτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, χθες το πρωί ο ιερέας της εκκλησίας της Ζωοδόχου Πηγής στο Ηράκλειο Κρήτης διαπίστωσε πως κλέφτες είχαν εισβάλει στον Ιερό Ναό.

Οι δράστες είχαν παραβιάσει την πόρτα της εκκλησίας στην Κρήτη και έκλεψαν ό,τι πολύτιμο βρήκαν. Συγκεκριμένοι, αφαίρεσαν από τον Ιερό Ναό δισκοπότηρα, έναν σταυρό και άλλα εκκλησιαστικά αντικείμενα.

Εντύπωση προκάλεσε στον ιερέα το γεγονός ότι δεν «άνοιξαν» το παγκάρι καθώς τα χρήματα των πιστών παρέμεναν μέσα. Άμεσα ο ιερέας ειδοποίησε την αστυνομία από το Ηράκλειο Κρήτης, που έσπευσε στο σημείο και ξεκίνησε τις έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών.

*Φωτογραφία αρχείου, Eurokinissi/Χρήστος Μπόνης. 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων