10/10/2023 10/10/2023 Μπροστά σε ένα απογοητευτικό θέαμα βρέθηκαν οι κάτοικοι του Αρκοχωρίου Νάουσας, οι οποίοι βρήκαν το εξωκλήσι του Προφήτη Ηλία βανδαλισμένο. Σύμφωνα με δημοσίευμα του veriotis.gr, άγνωστοι μπήκαν στο εξωκλήσι και προκάλεσαν σοβαρές υλικές ζημιές, έσπασαν το παγκάρι, έριξαν κομμάτια από τον τοίχο, ενώ έσπασαν ακόμα και το μαρμάρινο πάτωμα, προφανώς ψάχνοντας κάτι πολύ συγκεκριμένο. Η...
10 Οκτωβρίου, 2023 - 19:15
Τελευταία ενημέρωση: 10/10/2023 - 19:18

Ιερόσυλοι βανδάλισαν το εξωκλήσι του Προφήτη Ηλία στο Αρκοχώρι Νάουσας

Διαδώστε:
Ιερόσυλοι βανδάλισαν το εξωκλήσι του Προφήτη Ηλία στο Αρκοχώρι Νάουσας

Μπροστά σε ένα απογοητευτικό θέαμα βρέθηκαν οι κάτοικοι του Αρκοχωρίου Νάουσας, οι οποίοι βρήκαν το εξωκλήσι του Προφήτη Ηλία βανδαλισμένο.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του veriotis.gr, άγνωστοι μπήκαν στο εξωκλήσι και προκάλεσαν σοβαρές υλικές ζημιές, έσπασαν το παγκάρι, έριξαν κομμάτια από τον τοίχο, ενώ έσπασαν ακόμα και το μαρμάρινο πάτωμα, προφανώς ψάχνοντας κάτι πολύ συγκεκριμένο.

Η Αστυνομική Διεύθυνση Νάουσας έχει ξεκινήσει έρευνες για το περιστατικό, την ίδια στιγμή που οι κάτοικοι ενώνουν τις δυνάμεις τους για τις αποκατάσταση των ζημιών.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων