16/01/2022 16/01/2022 Θλίψη προκάλεσε στην κοινότητα Πεύκες (Βύλιζα) του δήμου Αρχαίας Ολυμπίας, η κοίμηση του ιερέα Παναγιώτη Βγενόπουλου 44 ετών, ο οποίος ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στο χωριό. Η είδηση της κοίμησης του ιερέα προκάλεσε θλίψη σε όλους τους κατοίκους, αλλά και στους πιστούς των εκκλησιών όπου λειτουργούσε. Ο ιερέας είχε αναπνευστικά και άλλα προβλήματα υγείας και δυστυχώς...
16 Ιανουαρίου, 2022 - 20:42
Τελευταία ενημέρωση: 16/01/2022 - 20:16

Ηλεία: Θλίψη για την κοίμηση του ιερέα Παναγιώτη Βγενόπουλου

Διαδώστε:
Ηλεία: Θλίψη για την κοίμηση του ιερέα Παναγιώτη Βγενόπουλου

Θλίψη προκάλεσε στην κοινότητα Πεύκες (Βύλιζα) του δήμου Αρχαίας Ολυμπίας, η κοίμηση του ιερέα Παναγιώτη Βγενόπουλου 44 ετών, ο οποίος ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στο χωριό.

Η είδηση της κοίμησης του ιερέα προκάλεσε θλίψη σε όλους τους κατοίκους, αλλά και στους πιστούς των εκκλησιών όπου λειτουργούσε. Ο ιερέας είχε αναπνευστικά και άλλα προβλήματα υγείας και δυστυχώς επιδεινώθηκε η κατάσταση του όταν νόσησε με covid, όπως αναφέρει το patrisnews.com.

Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Ρίου Πατρών όπου όμως δεν παρέμεινε για νοσηλεία, και σήμερα που επιδεινώθηκε περεταίρω η κατάστασή του, μεταφέρθηκε με το ΕΚΑΒ, με βαριά συμπτώματα, στο Γενικό Νοσοκομείο Ηλείας, όπου τελικά δεν τα κατάφερε και εξέπνευσε σκορπίζοντας την θλίψη στη σύζυγό του, αλλά και στα δύο τέκνα του.

Η κηδεία του θα γίνει αύριο Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2022 στις  3:30μ.μ. στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Πευκών (Βύλιζας) Αρχαίας Ολυμπίας.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων