09/05/2024 10/05/2024 Εκδηλώσεις για τον εορτασμό των Εθνικών Αγώνων, της Εθνικής Αντίστασης κατά του ναζισμού και του φασισμού, πραγματοποιήθηκαν στο Ναύπλιο την Πέμπτη 9 Μαΐου 2024. Τελέστηκε Δοξολογία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Γεωργίου, από τον Ιερέα π. Παναγιώτη Κιντή. Στη συνέχεια ακολούθησε η εκφώνηση ομιλίας και αποδόθηκαν τιμές από άγημα του στρατού.  Ακολούθησε κατάθεση...
09 Μαΐου, 2024 - 16:23
Τελευταία ενημέρωση: 10/05/2024 - 1:57

Ημέρα μνήμης των Εθνικών Αγώνων και Αντίστασης κατά του φασισμού στο Ναύπλιο

Διαδώστε:
Ημέρα μνήμης των Εθνικών Αγώνων και Αντίστασης κατά του φασισμού στο Ναύπλιο

Εκδηλώσεις για τον εορτασμό των Εθνικών Αγώνων, της Εθνικής Αντίστασης κατά του ναζισμού και του φασισμού, πραγματοποιήθηκαν στο Ναύπλιο την Πέμπτη 9 Μαΐου 2024.

Τελέστηκε Δοξολογία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Γεωργίου, από τον Ιερέα π. Παναγιώτη Κιντή.

Στη συνέχεια ακολούθησε η εκφώνηση ομιλίας και αποδόθηκαν τιμές από άγημα του στρατού.

Ακολούθησε κατάθεση στεφάνων από την πολιτική ηγεσία του νομού και από εκπρόσωπο των Ενόπλων Δυνάμεων, της Αστυνομίας, των Ενώσεων Εθνικής Αντίστασης και των Εφεδροπολεμιστικών οργανώσεων, στο Ηρώο του Ναυπλίου, όπου τηρήθηκε σιγή ενός λεπτού στη μνήμη των ένδοξων νεκρών του Έθνους. Η τελετή ολοκληρώθηκε με την ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων