17/07/2019 17/07/2019 Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση εκ μέρους του Ελληνικού Υπουργείου Εξωτερικών: Ο Υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας, μεταβαίνει στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, όπου συναντάνται, κατά την Τετάρτη 17 Ιουλίου 2019, με τον Αμερικανό ομόλογό του, Mike Pompeo, με τον οποίο θα συζητήσουν ζητήματα διμερούς, περιφερειακού και διεθνούς ενδιαφέροντος. Ο Υπουργός Εξωτερικών θα συναντηθεί, επίσης, με...
17 Ιουλίου, 2019 - 15:14
Τελευταία ενημέρωση: 17/07/2019 - 15:18

Ο Δένδιας σε στρογγυλή τράπεζα για την εκδίωξη των Χριστιανών

Διαδώστε:
Ο Δένδιας σε στρογγυλή τράπεζα για την εκδίωξη των Χριστιανών

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση εκ μέρους του Ελληνικού Υπουργείου Εξωτερικών:

Ο Υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας, μεταβαίνει στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, όπου συναντάνται, κατά την Τετάρτη 17 Ιουλίου 2019, με τον Αμερικανό ομόλογό του, Mike Pompeo, με τον οποίο θα συζητήσουν ζητήματα διμερούς, περιφερειακού και διεθνούς ενδιαφέροντος.

Ο Υπουργός Εξωτερικών θα συναντηθεί, επίσης, με τον Σύμβουλο Εθνικής Ασφαλείας του Αμερικανού Προέδρου, J. Bolton, καθώς και με τον Γερουσιαστή B. Menendez (D-NJ).

Περαιτέρω, πρόκειται να μετάσχει στις εργασίες της Υπουργικής Διάσκεψης για την Προώθηση της Θρησκευτικής Ελευθερίας (Ministerial Conference to Advance Religious Freedom) που θα λάβει χώρα στην Ουάσιγκτον, στις 17 και 18 Ιουλίου.

Τέλος, θα παραστεί, μαζί με τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής, Σεβασμιώτατο κ. Ελπιδοφόρο, καθώς και με την Πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων, Ν. Pelosi, σε στρογγυλή τράπεζα με θέμα την εκδίωξη των Χριστιανών από τη Μέση Ανατολή και τις σχετικές δράσεις του Οικουμενικού Πατριάρχη, Παναγιώτατου κ.κ. Βαρθολομαίου.

 

 

PHOTO: ΑΠΕ – ΜΠΕ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων