07/03/2019 07/03/2019 Η ανοχή και ο σεβασμός είναι βασικές αξίες ανάμεσα σε άτομα διαφορετικές θρησκευτικές πεποιθήσεις, τονίζουν οι Ηνωμένες Πολιτείες. “Οι Ηνωμένες Πολιτείες στηρίζει την δυνατότητα των Ουκρανών να πιστεύουν εκεί που θα επιλέξουν. Η ανεκτικότητα και η αυτοσυγκράτηση είναι βασικές αρχές για άτομα με διαφορετικές θρησκευτικές πεποιθήσεις για να μπορούν να ζουν μαζί και να ευημερούν”...
07 Μαρτίου, 2019 - 12:02

ΗΠΑ: Στηρίζουμε την θρησκευτική ελευθερία στην Ουκρανία

Διαδώστε:
ΗΠΑ: Στηρίζουμε την θρησκευτική ελευθερία στην Ουκρανία

Η ανοχή και ο σεβασμός είναι βασικές αξίες ανάμεσα σε άτομα διαφορετικές θρησκευτικές πεποιθήσεις, τονίζουν οι Ηνωμένες Πολιτείες. “Οι Ηνωμένες Πολιτείες στηρίζει την δυνατότητα των Ουκρανών να πιστεύουν εκεί που θα επιλέξουν. Η ανεκτικότητα και η αυτοσυγκράτηση είναι βασικές αρχές για άτομα με διαφορετικές θρησκευτικές πεποιθήσεις για να μπορούν να ζουν μαζί και να ευημερούν” γράφει στο Twitter,  η αμερικανική Πρεσβεία στην Ουκρανία μετά την επίσκεψη του Αμερικανού υφυπουργού Εξωτερικών, αρμοδίου για Πολιτικές  Υποθέσεις, κ. Ντέιβιντ Χέιλ, στον Καθεδρικό ναό της Αγίας Σοφίας.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων