18/02/2023 18/02/2023 Εξιχνιάστηκαν ύστερα από μεθοδική έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Ζηρού τέσσερις διαρρήξεις ναών, που έγιναν σε περιοχές της Πρέβεζας κατά το τελευταίο εξάμηνο. Για την εμπλοκή του στις υποθέσεις αυτές ταυτοποιήθηκε ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπές κατ’ εξακολούθηση. Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο κατηγορούμενος παραβίασε με τη χρήση διαρρηκτικών...
18 Φεβρουαρίου, 2023 - 9:45
Τελευταία ενημέρωση: 18/02/2023 - 9:31

Ήπειρος: Εξιχνιάστηκαν διαρρήξεις τεσσάρων ναών

Διαδώστε:
Ήπειρος: Εξιχνιάστηκαν διαρρήξεις τεσσάρων ναών

Εξιχνιάστηκαν ύστερα από μεθοδική έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Ζηρού τέσσερις διαρρήξεις ναών, που έγιναν σε περιοχές της Πρέβεζας κατά το τελευταίο εξάμηνο.

Για την εμπλοκή του στις υποθέσεις αυτές ταυτοποιήθηκε ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπές κατ’ εξακολούθηση.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο κατηγορούμενος παραβίασε με τη χρήση διαρρηκτικών εργαλείων τις εισόδους τριών ναών και μίας επιχείρησης, από όπου αφαίρεσε το συνολικό χρηματικό ποσό των -110- ευρώ, καθώς και μικρό αριθμό χρυσαφικών (τάματα) από τον ένα ναό.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας.

*Φωτογραφία αρχείου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων