03/02/2022 03/02/2022 Η Διεύθυνση Αστυνομίας Ηρακλείου ανακοινώνει ότι με απόφαση της, το Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2022 θα ισχύσουν έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην περιοχή της δημοτικής ενότητας Ηρακλείου του Δήμου Ηρακλείου λόγω της τελετής Ενθρόνισης του νέου Αρχιεπισκόπου Κρήτης κ. Ευγενίου. Ειδικότερα: Απαγορεύεται η κυκλοφορία και στάθμευση όλων των οχημάτων στα εξής τμήματα του οδικού δικτύου: Στο κατερχόμενο...
03 Φεβρουαρίου, 2022 - 21:00
Τελευταία ενημέρωση: 03/02/2022 - 23:59

Ηράκλειο: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω της Ενθρόνισης του Αρχιεπισκόπου Κρήτης

Διαδώστε:
Ηράκλειο: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω της Ενθρόνισης του Αρχιεπισκόπου Κρήτης

Η Διεύθυνση Αστυνομίας Ηρακλείου ανακοινώνει ότι με απόφαση της, το Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2022 θα ισχύσουν έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην περιοχή της δημοτικής ενότητας Ηρακλείου του Δήμου Ηρακλείου λόγω της τελετής Ενθρόνισης του νέου Αρχιεπισκόπου Κρήτης κ. Ευγενίου.

Ειδικότερα:

Απαγορεύεται η κυκλοφορία και στάθμευση όλων των οχημάτων στα εξής τμήματα του οδικού δικτύου:

Στο κατερχόμενο τμήμα της οδού Έβανς, από Πύλη Ιησού έως οδό Αβέρωφ, καθώς και στη Πλατεία Κορνάρου και στις οδούς Κυρίλλου Λουκάρεως, Αγ.Μηνά έως συμβολή με Λεωφόρο Καλοκαιρινού κατά τις ώρες 11:00-14:30

Στην οδό Αβέρωφ από Πλατεία Ελευθερίας έως τη συμβολή με οδός ‘Εβανς κατά τις ώρες 14:00 έως 15:00

Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω παράπλευρων οδών, στις οποίες επίσης θα εφαρμοσθούν έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.

Παρακαλούνται όλοι οι οδηγοί να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στα παραπάνω σημεία και για την καλύτερη εξυπηρέτηση τους να συμμορφώνονται στα σήματα και τις υποδείξεις των τροχονόμων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η Αρχιεπισκοπή Κρήτης για την ενθρόνιση του Αρχιεπισκόπου Ευγενίου

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων