13/12/2022 13/12/2022 Με χειροπέδες “έφυγε” ένας 28χρονος Κρητικός από τον Ιερό Ναό του Αγίου Ιωάννη Χωστού, στο Ηράκλειο, όπου συνελήφθη επειδή έκλεψε χρήματα. Ο 28χρονος επίδοξος κλέφτης φαίνεται πως δεν υπολόγισε ότι ο ναός, στον οποίο εισέβαλε με σκοπό την κλοπή, διέθετε συναγερμό. Το περιστατικό συνέβη χθες, Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2022, γύρω στις 10 το βράδυ, στον...
13 Δεκεμβρίου, 2022 - 15:53

Ηράκλειο: 28χρονος έκλεψε χρήματα από εκκλησία και βρέθηκε με χειροπέδες

Διαδώστε:
Ηράκλειο: 28χρονος έκλεψε χρήματα από εκκλησία και βρέθηκε με χειροπέδες

Με χειροπέδες “έφυγε” ένας 28χρονος Κρητικός από τον Ιερό Ναό του Αγίου Ιωάννη Χωστού, στο Ηράκλειο, όπου συνελήφθη επειδή έκλεψε χρήματα.

Ο 28χρονος επίδοξος κλέφτης φαίνεται πως δεν υπολόγισε ότι ο ναός, στον οποίο εισέβαλε με σκοπό την κλοπή, διέθετε συναγερμό.

Το περιστατικό συνέβη χθες, Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2022, γύρω στις 10 το βράδυ, στον Ιερό Ναό του Αγίου Ιωάννη Χωστού.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Ασυνομίας ο νεαρός ημεδαπός πήγε στον ναό και άρπαξε 200 ευρώ. Ωστόσο, η παρουσία του στην εκκλησία ενεργοποίησε το σύστημα συναγερμού και άμεσα στο σημείο βρέθηκαν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ, οι οποίοι και τον συνέλαβαν.

Ο νεαρός που συνελήφθη αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον της δικαιοσύνης.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων