11/03/2021 11/03/2021 “Ήταν πολύ ωραίο να υπάρχει κάποιος να σου κάνει παρέα όταν είσαι μόνος και να σου γεμίζει την μέρα ευχάριστα πριν προλάβεις να σκεφτείς αρνητικά. Η “Διακονία” ήταν πολύ μεγάλη συντροφιά και δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ευχαριστημένη από τους εθελοντές-εθελόντριες αλλά και τις νοσηλεύτριες και νοσοκόμους. Π… 5/3/2021″ Λίγα λόγια από ένα παιδί...
11 Μαρτίου, 2021 - 17:36
Τελευταία ενημέρωση: 11/03/2021 - 17:37

“Ήταν πολύ ωραίο να υπάρχει κάποιος να σου κάνει παρέα”

Διαδώστε:
“Ήταν πολύ ωραίο να υπάρχει κάποιος να σου κάνει παρέα”

“Ήταν πολύ ωραίο να υπάρχει κάποιος να σου κάνει παρέα όταν είσαι μόνος και να σου γεμίζει την μέρα ευχάριστα πριν προλάβεις να σκεφτείς αρνητικά.

Η “Διακονία” ήταν πολύ μεγάλη συντροφιά και δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ευχαριστημένη από τους εθελοντές-εθελόντριες αλλά και τις νοσηλεύτριες και νοσοκόμους. Π… 5/3/2021″

Λίγα λόγια από ένα παιδί που φρόντισαν στο Νοσοκομείο είναι η μεγαλύτερη ανταμοιβή για όλους στην “Διακονία”.

Για τον μήνα Φεβρουάριο, 79 εθελοντές της «Διακονίας» πρόσφεραν για 676 ώρες σε 47 μοναχικά παιδιά που νοσηλεύονται στα τρία νοσοκομεία Παίδων της Αττικής.

Και ακόμα 34 εθελοντές πρόσφεραν 185 ώρες σε 328 μοναχικούς ενήλικες συνανθρώπους μας, στα πλαίσια των δράσεων “Ατομονική Διακονία”, “Διακονία Λατρείας” και “Διακονία Κατ’ Οίκον”.

Τώρα μπορείς και εσύ να νιώσεις την χαρά της προσφοράς!

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων