18/05/2020 19/05/2020 Ο γλυκύτατος Ιησούς Χριστός μας, όλους μάς αγκαλιάζει. Ο Κύριος μας δε βγάζει συμπεράσματα από το επάγγελμα και την έκθεση στη δημοσιότητα, αλλά, από τα βάθη της καρδιάς. Με θαυμασμό παρακολουθούμε, κατά το τελευταίο διάστημα, ορισμένους καλλιτέχνες, οι οποίοι ομολογούν δημοσίως την πίστη τους και την συνειδητή απόφαση τους να μετέχουν στα ιερά μυστήρια της...
18 Μαΐου, 2020 - 23:34
Τελευταία ενημέρωση: 19/05/2020 - 1:51

«Ήθελες να γίνεις δεσπότης; Κι εγώ ήθελα να γίνω ιερέας!»

Διαδώστε:
«Ήθελες να γίνεις δεσπότης; Κι εγώ ήθελα να γίνω ιερέας!»

Ο γλυκύτατος Ιησούς Χριστός μας, όλους μάς αγκαλιάζει. Ο Κύριος μας δε βγάζει συμπεράσματα από το επάγγελμα και την έκθεση στη δημοσιότητα, αλλά, από τα βάθη της καρδιάς.

Με θαυμασμό παρακολουθούμε, κατά το τελευταίο διάστημα, ορισμένους καλλιτέχνες, οι οποίοι ομολογούν δημοσίως την πίστη τους και την συνειδητή απόφαση τους να μετέχουν στα ιερά μυστήρια της Εκκλησίας και ιδιαιτέρως στο Μυστήριο της Θείας Ευχαριστίας, χωρίς να επηρεάζονται από όλους όσους ματαίως, αλλά επιμόνως και προσχεδιαστικά, προσπαθούν να σπείρουν τον σπόρο της αμφιβολίας.

Προσφάτως, επίσης με θαυμασμό, παρακολουθήσαμε τους Παναγιώτη Πετράκη και Ησαΐα Ματιάμπα να αναζητούν το δικό τους «Σημείο Συνάντησης» στη συχνότητα της ΕΡΤ1, όπου αποδείχθηκε ότι δεν ήταν μόνο ένα, αλλά πολλά. Οι δύο καλλιτέχνες μοιράζονται την ίδια αγάπη για την υποκριτική και τη μουσική, εξομολογούμενοι, όμως, δημοσίως και μία ιδιαίτερη σχέση που έχουν αμφότεροι με την Πίστη, ήδη από τα πολύ μικρά τους χρόνια, ενώ, μάλιστα, τα παιδικά τους όνειρα περιελάμβαναν τους ενός (Παναγιώτη Πετράκη) να γίνει δεσπότης και του άλλου (Ησαΐα Ματιάμπα) να γίνει ιερέας.

 

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ το απόσπασμα από το πρόσφατο «ΣΗΜΕΙΟ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ»:

 

 

Κώστας Παναγόπουλος – Πρακτορείο “ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ”

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων