08/11/2018 08/11/2018 Η Αστική Σχολή Γάλατα συνεχίζει τον κύκλο ομιλιών της και παρουσιάζει την 6η σειρά ομίλων με τίτλο «Μαθαίνουμε από το Ορφανοτροφείο» που διοργανώνεται παράλληλα με την έκθεση «Σιωπή 206 δωματίων: Μελέτες για το Ορφανοτροφείο της Πριγκήπου». Θα πραγματοποιηθεί κινηματογραφική προβολή: Ορφανοτροφείο της Πριγκήπου, μία ταινία του Γιώργου Μουτεβέλη, στις 14:30 και η ομιλία, Φιλανθρωπικές προσεγγίσεις...
08 Νοεμβρίου, 2018 - 18:05
Τελευταία ενημέρωση: 08/11/2018 - 18:20

Kινηματογραφική προβολή: Ορφανοτροφείο της Πριγκήπου

Διαδώστε:
Kινηματογραφική προβολή: Ορφανοτροφείο της Πριγκήπου

Η Αστική Σχολή Γάλατα συνεχίζει τον κύκλο ομιλιών της και παρουσιάζει την 6η σειρά ομίλων με τίτλο «Μαθαίνουμε από το Ορφανοτροφείο» που διοργανώνεται παράλληλα με την έκθεση «Σιωπή 206 δωματίων: Μελέτες για το Ορφανοτροφείο της Πριγκήπου». Θα πραγματοποιηθεί κινηματογραφική προβολή: Ορφανοτροφείο της Πριγκήπου, μία ταινία του Γιώργου Μουτεβέλη, στις 14:30 και η ομιλία, Φιλανθρωπικές προσεγγίσεις στην Κωνσταντινούπολη, 15:00, το Σάββατο 10 Νοεμβρίου με συντονίστρια την Καθ. Δρ. κα Εύα Σαρλάκ και ομιλητές την κα Ayşe Özil, την κα Δανάη Παλάκογλου, τον κ. Φώτη Μπενλίσοϋ και τον Καθ. κ. Νικόλαο Ουζούνογλου.

ΠΗΓΗ: Rumvader

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων