20/03/2019 20/03/2019 “Σήμερα αναμένουμε την επίσημη απόφαση της Ιεραρχίας, θα εκτιμήσουμε την απόφαση όπως θα διατυπωθεί και θα πράξουμε αναλόγως” δήλωσε ο Υπουργός Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, Κ. Γαβρόγλου σε συνέντευξή του στον Realfm 97,8 και στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου. “Υπήρξε μια σημαντική παρέμβαση του Αρχιεπισκόπου που έλεγε να συνεχιστεί ο διάλογος εφ’ όλης της ύλης....
20 Μαρτίου, 2019 - 14:21
Τελευταία ενημέρωση: 20/03/2019 - 17:26

Κ. Γαβρόγλου: Αναμένουμε την απόφαση της Ιεραρχίας

Διαδώστε:
Κ. Γαβρόγλου: Αναμένουμε την απόφαση της Ιεραρχίας

“Σήμερα αναμένουμε την επίσημη απόφαση της Ιεραρχίας, θα εκτιμήσουμε την απόφαση όπως θα διατυπωθεί και θα πράξουμε αναλόγως” δήλωσε ο Υπουργός Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, Κ. Γαβρόγλου σε συνέντευξή του στον Realfm 97,8 και στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.

“Υπήρξε μια σημαντική παρέμβαση του Αρχιεπισκόπου που έλεγε να συνεχιστεί ο διάλογος εφ’ όλης της ύλης. Αν υπάρχουν εμμονές ιεραρχών που δεν θέλουν να προχωρήσει αυτό, την ευθύνη την παίρνουν όσοι δεν θέλουν να προχωρήσουν τα πράγματα και να μείνουν σε ένα προβληματικό καθεστώς και η πρότασή μας δίνει μια διέξοδο” είπε ο υπουργός.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων