19/03/2019 19/03/2019 Ο Θεός να βάλει το χέρι του στην Ιεραρχία, δήλωσε μεταξύ άλλων σε συνέντευξη στο Πρώτο Πρόγραμμα της ΕΡΤ, ο υπουργός Παιδείας κ. Κώστας Γαβρόγλου. Ερωτηθείς αν η κυβέρνηση έκανε πίσω στο μισθολογικό ζήτημα των Ιερέων, ο υπουργός υπογράμμισε ότι δεν έκαναν πίσω σε κανένα θέμα: ” Υπάρχει ένα σχέδιο σύμφωνα με το προσχέδιο που...
19 Μαρτίου, 2019 - 12:16
Τελευταία ενημέρωση: 19/03/2019 - 12:19

Κ. Γαβρόγλου: Ο Θεός να βάλει το χέρι του στην Ιεραρχία

Διαδώστε:
Κ. Γαβρόγλου: Ο Θεός να βάλει το χέρι του στην Ιεραρχία

Ο Θεός να βάλει το χέρι του στην Ιεραρχία, δήλωσε μεταξύ άλλων σε συνέντευξη στο Πρώτο Πρόγραμμα της ΕΡΤ, ο υπουργός Παιδείας κ. Κώστας Γαβρόγλου.

Ερωτηθείς αν η κυβέρνηση έκανε πίσω στο μισθολογικό ζήτημα των Ιερέων, ο υπουργός υπογράμμισε ότι δεν έκαναν πίσω σε κανένα θέμα: ” Υπάρχει ένα σχέδιο σύμφωνα με το προσχέδιο που υπεγράφη μεταξύ του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα και του Αρχιεπισκόπου. Μετά έπρεπε να δώσουμε μια υπόσταση σε αυτό το σχέδιο και καταθέσαμε ένα ολόκληρο σχέδιο υλοποίησης” τόνισε ο υπουργός.

Ο κ. Γαβρόγλου  χαρακτήρισε αδιανόητο το γεγονός ότι η Εκκλησία αρνείται να συζητήσει το θέμα της μισθοδοσίας: “Αυτό είναι πρωτοφανές” είπε, προσθέτοντας ότι ελπίζει “οι εμμονές κάποιων Ιεραρχών να μην απορρίψουν το σχέδιο”.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων