29/07/2021 29/07/2021 Με τη μετάλλαξη Δέλτα να έχει κυριαρχήσει πλέον και στην Ελλάδα και την κορύφωση του τέταρτου κύματος να αναμένεται μέχρι τον Δεκαπεντάγουστο, σύμφωνα με εκτιμήσεις ειδικών, ανησυχία επικρατεί για μια σειρά από νησιά στα οποία η διασπορά του ιού καταγράφει ανοδική πορεία. Χτες ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοιδης δήλωσε ότι ο κίνδυνος να...
29 Ιουλίου, 2021 - 12:16

Και η Τήνος στα “κόκκινα” νησιά – Κρίσιμη συνεδρίαση της Επιτροπής

Διαδώστε:
Και η Τήνος στα “κόκκινα” νησιά – Κρίσιμη συνεδρίαση της Επιτροπής

Με τη μετάλλαξη Δέλτα να έχει κυριαρχήσει πλέον και στην Ελλάδα και την κορύφωση του τέταρτου κύματος να αναμένεται μέχρι τον Δεκαπεντάγουστο, σύμφωνα με εκτιμήσεις ειδικών, ανησυχία επικρατεί για μια σειρά από νησιά στα οποία η διασπορά του ιού καταγράφει ανοδική πορεία.

Χτες ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοιδης δήλωσε ότι ο κίνδυνος να «κλείσει» η Ίος είναι ορατός, ενώ με σημερινές του δηλώσεις το μέλος της επιτροπής των λοιμωξιολόγων του υπουργείου Υγείας, Χαράλαμπος Γώγος, ανέφερε πως η Τήνος εντάσσεται πλέον στα «κόκκινα» νησιά, όπως η Ίος και η Πάρος.

Κρίσιμη θα πρέπει να θεωρείται η σημερινή συνεδρίαση της επιτροπής λοιμοξιωλόγων.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων