27/12/2023 27/12/2023 Σημαντικές ζημιές στον εσωτερικό και εξωτερικό χώρο, που προκλήθηκαν από πυρκαγιά, υπέστη το εκκλησάκι του Προφήτη Ηλία στην Κάλυμνο. Οι αιτίες της πυρκαγίας διερευνούνται. Ο Ιερός Ναός βρίσκεται σε υψόμετρο 700 μέτρων και είναι από τα υψηλότερα σημεία της Καλύμνου, με τη μαγευτική θέα, που έχει μπροστά του όλο το νησί. Σύμφωνα με το kalymnos-news.gr,...
27 Δεκεμβρίου, 2023 - 10:31
Τελευταία ενημέρωση: 27/12/2023 - 9:54

Κάηκε το εκκλησάκι του Προφήτη Ηλία στην Κάλυμνο

Διαδώστε:
Κάηκε το εκκλησάκι του Προφήτη Ηλία στην Κάλυμνο

Σημαντικές ζημιές στον εσωτερικό και εξωτερικό χώρο, που προκλήθηκαν από πυρκαγιά, υπέστη το εκκλησάκι του Προφήτη Ηλία στην Κάλυμνο. Οι αιτίες της πυρκαγίας διερευνούνται.

Ο Ιερός Ναός βρίσκεται σε υψόμετρο 700 μέτρων και είναι από τα υψηλότερα σημεία της Καλύμνου, με τη μαγευτική θέα, που έχει μπροστά του όλο το νησί.

Σύμφωνα με το kalymnos-news.gr, η φωτιά εκδηλώθηκε τις προηγούμενες ημέρες, χωρίς να γίνει άμεσα αντιληπτή και χωρίς να είναι γνωστή η αιτία. Στις 25 Δεκεμβρίου 2023, επισκέπτες που βρέθηκαν στην περιοχή είδαν τις ζημιές που υπήρχαν και ενημέρωσαν τον Εθελοντικό Πυροσβεστικό Σταθμό που έχει επιληφθεί του θέματος.

Από το ανακριτικό Τμήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κω θα πραγματοποιηθεί αυτοψία για τη διερεύνηση των αιτιών της πυρκαγιάς και για να καταγραφούν οι ζημιές.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων