21/01/2023 21/01/2023 Σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά δεδομένα του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / meteo.gr, το Σάββατο 21/01 βροχές και σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν έως το πρωί κατά κύριο λόγο στα δυτικά τμήματα της Μακεδονίας και Θεσσαλίας, στην Ήπειρο, στη Στερεά, στην Πελοπόννησο στο Αιγαίο, στο Ιόνιο και στην Κρήτη. Σύμφωνα με την πρόβλεψη του καιρού, τα φαινόμενα θα επεκταθούν και...
21 Ιανουαρίου, 2023 - 8:45
Τελευταία ενημέρωση: 21/01/2023 - 8:59

Καιρός: Διαδοχικά βαρομετρικά χαμηλά, βροχές και κατιγίδες επηρεάζουν την Ελλάδα

Διαδώστε:
Καιρός: Διαδοχικά βαρομετρικά χαμηλά, βροχές και κατιγίδες επηρεάζουν την Ελλάδα

Σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά δεδομένα του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / meteo.gr, το Σάββατο 21/01 βροχές και σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν έως το πρωί κατά κύριο λόγο στα δυτικά τμήματα της Μακεδονίας και Θεσσαλίας, στην Ήπειρο, στη Στερεά, στην Πελοπόννησο στο Αιγαίο, στο Ιόνιο και στην Κρήτη.

Σύμφωνα με την πρόβλεψη του καιρού, τα φαινόμενα θα επεκταθούν και στην υπόλοιπη χώρα ενώ μετά το απόγευμα θα εντοπίζονται κυρίως στη Θράκη, στην Κεντρική και Ανατολική Μακεδονία, στην Ήπειρο, στην Στερεά, στην Πελοπόννησο, στο Αιγαίο και στην Κρήτη. Πιθανότητα χαλαζοπτώσεων υπάρχει κυρίως στο Ιόνιο και στα δυτικά ηπειρωτικά έως το πρωί καθώς και στην Ανατολική Στερεά, στην Ανατολική Πελοπόννησο και στο Βόρειο Αιγαίο από το απόγευμα. Χιονοπτώσεις αναμένονται στην Πίνδο, στη Δυτική Μακεδονία και στα δυτικά τμήματα της Κεντρικής Μακεδονίας ενώ έως τις πρωινές ώρες χιονοπτώσεις θα σημειωθούν και σε περιοχές άνω των 600-700 μέτρων της Ηπείρου και της Δυτικής Μακεδονίας. Αξίζει να σημειωθεί ότι σημαντικές βροχοπτώσεις αναμένονται και πάλι στη Ήπειρο όπου έχουν πέσει μεγάλα ύψη βροχής τελευταίες ημέρες Στις Εικόνες 2 και 3 παρουσιάζεται ο ολικός υετός (βροχή/χιόνι) που αναμένεται κατά τις πρωινές ώρες και το μεσημέρι του Σαββάτου 21/01.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων