27/05/2023 27/05/2023 Ο καιρός θα επιδεινωθεί τις επόμενες ώρες, σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, με καταιγίδες και βροχές που θα ενταθούν και θα επεκταθούν σε ολόκληρη τη χώρα. Ειδικότερα για αύριο Κυριακή 28 Μαΐου 2023, στην Θεσσαλία, τις Σποράδες, την ανατολική Στερεά και Εύβοια, τα Δωδεκάνησα, την Κρήτη και πρόσκαιρα τις πρωινές ώρες στις Κυκλάδες προβλέπονται νεφώσεις...
27 Μαΐου, 2023 - 20:51

Καιρός: Καταιγίδες και βροχές τις επόμενες ώρες σε όλη τη χώρα

Διαδώστε:
Καιρός: Καταιγίδες και βροχές τις επόμενες ώρες σε όλη τη χώρα

Ο καιρός θα επιδεινωθεί τις επόμενες ώρες, σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, με καταιγίδες και βροχές που θα ενταθούν και θα επεκταθούν σε ολόκληρη τη χώρα.

Ειδικότερα για αύριο Κυριακή 28 Μαΐου 2023, στην Θεσσαλία, τις Σποράδες, την ανατολική Στερεά και Εύβοια, τα Δωδεκάνησα, την Κρήτη και πρόσκαιρα τις πρωινές ώρες στις Κυκλάδες προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές ή όμβρους και σποραδικές καταιγίδες.

Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά όπου θα σημειωθούν τοπικοί όμβροι και σποραδικές καταιγίδες.

Η ορατότητα τις πρωινές ώρες στα ηπειρωτικά θα είναι τοπικά περιορισμένη και στα βορειοδυτικά είναι πιθανό να σχηματιστούν ομίχλες.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο πρόσκαιρα τοπικά 6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή και θα φτάσει τοπικά στα ηπειρωτικά τους 27 με 28 βαθμούς και στα νησιά τους 23 με 25 βαθμούς Κελσίου.

Φωτογραφία αρχείου / EUROKINISSI

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων