27/01/2023 27/01/2023 Σύμφωνα με την πρόβλεψη του καιρού για το Σάββατο 28 Ιανουαρίου στη βορειοανατολική Ελλάδα αναμένεται να εκδηλωθούν βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Η θερμοκρασία θα αγγίξει τους  11 βαθμούς  και ισχυροί θα πνέουν οι άνεμοι  στα βόρεια πελάγη. Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται λίγη συννεφιά. Βοριάδες στο  Θερμαϊκό μέχρι 5 μποφόρ, ενώ το θερμόμετρο θα κυμανθεί  από  4...
27 Ιανουαρίου, 2023 - 21:00
Τελευταία ενημέρωση: 27/01/2023 - 21:02

Καιρός: Βροχές και καταιγίδες το Σάββατο – Πέφτει η θερμοκρασία την επόμενη εβδομάδα

Διαδώστε:
Καιρός: Βροχές και καταιγίδες το Σάββατο – Πέφτει η θερμοκρασία την επόμενη εβδομάδα

Σύμφωνα με την πρόβλεψη του καιρού για το Σάββατο 28 Ιανουαρίου στη βορειοανατολική Ελλάδα αναμένεται να εκδηλωθούν βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Η θερμοκρασία θα αγγίξει τους  11 βαθμούς  και ισχυροί θα πνέουν οι άνεμοι  στα βόρεια πελάγη.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται λίγη συννεφιά. Βοριάδες στο  Θερμαϊκό μέχρι 5 μποφόρ, ενώ το θερμόμετρο θα κυμανθεί  από  4 έως 10 βαθμούς. Στη Λάρισα  και  στην  πεδιάδα της Θεσσαλίας προβλέπονται νεφώσεις ενώ στην Εύβοια βροχές.

Στην Αττική  το πρωί αναμένεται να εκδηλωθούν βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Οι βοριάδες στο Σαρωνικό θα φτάσουν τα 5 μποφόρ  και η θερμοκρασία θα κυμανθεί  από 3 έως 14 βαθμούς.

Στα δυτικά στην Πελοπόννησο και στο ανατολικό Αιγαίο βροχές  και σποραδικές καταιγίδες Ο υδράργυρος  έως 15 βαθμούς και βοριάδες στο Αιγαίο μέχρι 6 μποφόρ.

Στις Κυκλάδες και στα Δωδεκάνησα αναμένονται βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Βοριάδες μέχρι 6 μποφόρ και το θερμόμετρο έως 16  βαθμούς.

Στα Χανιά στο Ηράκλειο και στη νότια Κρήτη, τοπικές βροχές και στα δυτικά καταιγίδες. Η θερμοκρασία στο νησί θα κυμανθεί από 5 έως 15 βαθμούς.

Την Κυριακή περιμένουμε  βροχές και σποραδικές καταιγίδες  κυρίως στις θαλάσσιες περιοχές  της κεντρικής και νότιας χώρας. Οι βοριάδες στα πελάγη  θα αγγίξουν τα 6 μποφόρ , ενώ η μέγιστη θερμοκρασία  θα φτάσει τους 11 βαθμούς στη βόρεια Ελλάδα και τους 13 βαθμούς στην κεντρική.

Δευτέρα προβλέπονται βροχές στα νότια, πρωινός παγετός στα ηπειρωτικά και πτώση της θερμοκρασίας.

Τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία δείχνουν ότι την Τρίτη και την Τετάρτη, αναμένονται βροχές στη δυτική και νότια Ελλάδα, ισχυροί βοριάδες και πτώση της θερμοκρασίας.

Ενώ την Πέμπτη και την Παρασκευή, θα επικρατήσει ηλιοφάνεια και η διατήρηση των βοριάδων θα ρίξει και άλλο τη θερμοκρασία.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων