10/03/2023 10/03/2023 Σε ισχύ είναι το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού, σύμφωνα με την ΕΜΥ, με τα έντονα φαινόμενα να έχουν ξεκινήσει από το απόγευμα της Παρασκευής μέχρι και το απόγευμα του Σαββάτου 11 Μαρτίου. Κύρια χαρακτηριστικά της κακοκαιρίας αναμένεται να είναι οι ισχυρές βροχές και οι καταιγίδες, που θα συνοδεύονται κατά τόπους από πολλούς κεραυνούς και...
10 Μαρτίου, 2023 - 21:00
Τελευταία ενημέρωση: 10/03/2023 - 16:36

Καιρός: Βροχές και χαλαζόπτωση το Σάββατο

Διαδώστε:
Καιρός: Βροχές και χαλαζόπτωση το Σάββατο

Σε ισχύ είναι το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού, σύμφωνα με την ΕΜΥ, με τα έντονα φαινόμενα να έχουν ξεκινήσει από το απόγευμα της Παρασκευής μέχρι και το απόγευμα του Σαββάτου 11 Μαρτίου.

Κύρια χαρακτηριστικά της κακοκαιρίας αναμένεται να είναι οι ισχυρές βροχές και οι καταιγίδες, που θα συνοδεύονται κατά τόπους από πολλούς κεραυνούς και χαλαζοπτώσεις.
Τα έντονα καιρικά φαινόμενα για αύριο Σάββατο θα διαρκέσουν:
α) μέχρι τις πρωινές ώρες στο βόρειο Ιόνιο, την Ήπειρο, τη δυτική και κεντρική Στερεά, τη βορειοδυτική Πελοπόννησο, τη Μακεδονία (κυρίως την κεντρική και ανατολική)
β) μέχρι το μεσημέρι στη Θράκη
γ) μέχρι τις πρώτες απογ ευματινές ώρες στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου

Περισσότερες λεπτομέρειες για την εξέλιξη του καιρού στα τακτικά και έκτακτα δελτία καιρού, στην ιστοσελίδα της ΕΜΥ (www.emy.gr) και το λογαριασμό της ΕΜΥ στο twitter (@EMY_HNMS).

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων