16/12/2022 16/12/2022 Αύριο Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2022 σύμφωνα με την πρόβλεψη της ΕΜΥ για τον καιρό, θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές θα εκδηλωθούν στα Βόρεια – Βορειοδυτικά. Στην υπόλοιπη χώρα λίγη συννεφιά , παροδικά αυξημένη. Οι άνεμοι θα πνέουν Νότιοι 4 με 6 μποφόρ και στο Ιόνιο πρόσκαιρα 7 με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε υψηλά...
16 Δεκεμβρίου, 2022 - 21:00
Τελευταία ενημέρωση: 16/12/2022 - 21:06

Καιρός: Υψηλές θερμοκρασίες μέχρι την Κυριακή – Από τη Δευτέρα πέφτει η θερμοκρασία

Διαδώστε:
Καιρός: Υψηλές θερμοκρασίες μέχρι την Κυριακή – Από τη Δευτέρα πέφτει η θερμοκρασία

Αύριο Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2022 σύμφωνα με την πρόβλεψη της ΕΜΥ για τον καιρό, θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές θα εκδηλωθούν στα Βόρεια – Βορειοδυτικά. Στην υπόλοιπη χώρα λίγη συννεφιά , παροδικά αυξημένη.

Οι άνεμοι θα πνέουν Νότιοι 4 με 6 μποφόρ και στο Ιόνιο πρόσκαιρα 7 με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε υψηλά για την εποχή επίπεδα. Την Κυριακή τοπικές βροχές θα εκδηλωθούν στα Ανατολικά και Βόρεια. Στην υπόλοιπη χώρα τοπικές συννεφιές. Βαθμιαία θα επικρατήσουν Βόρειοι Άνεμοι 4 με 6 μποφόρ , από το βράδυ στο Βόρειο Αιγαίο 7 με 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση κυρίως στα Κεντρικά και Βόρεια.

Τη Δευτέρα και την Τρίτη στα ανατολικά ηπειρωτικά, στις Κυκλάδες και την Κρήτη θα σημειωθούν τοπικές βροχές και στα ορεινά χιονοπτώσεις. Στην υπόλοιπη χώρα λίγη συννεφιά τοπικά αυξημένη. Οι άνεμοι θα πνέουν Βορειοανατολικοί 5 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 με 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει περαιτέρω πτώση.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων