06/09/2023 06/09/2023 Ζημιές σε σπίτια, επιχειρήσεις, καλλιέργειες και στο οδικό δίκτυο αφήνει πίσω της η κακοκαιρία Daniel , που έπληξε την Αργολίδα. Περισσότερο επλήγησαν οι Δήμοι Επιδαύρου και Ερμιονίδας, γι’ αυτό και οι δήμαρχοι έχουν υποβάλλει αίτημα να κηρυχτούν σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης. Οι επιχειρήσεις στο Πόρτο Χέλι παραμένουν κλειστές έως ότου ιδιοκτήτες και υπάλληλοι καθαρίσουν τα...
06 Σεπτεμβρίου, 2023 - 18:11
Τελευταία ενημέρωση: 06/09/2023 - 18:21

Κακοκαιρία Daniel σε Επίδαυρο και Ερμιονίδα: Αίτημα κήρυξης σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης

Διαδώστε:
Κακοκαιρία Daniel σε Επίδαυρο και Ερμιονίδα: Αίτημα κήρυξης σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης

Ζημιές σε σπίτια, επιχειρήσεις, καλλιέργειες και στο οδικό δίκτυο αφήνει πίσω της η κακοκαιρία Daniel , που έπληξε την Αργολίδα. Περισσότερο επλήγησαν οι Δήμοι Επιδαύρου και Ερμιονίδας, γι’ αυτό και οι δήμαρχοι έχουν υποβάλλει αίτημα να κηρυχτούν σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης.

Οι επιχειρήσεις στο Πόρτο Χέλι παραμένουν κλειστές έως ότου ιδιοκτήτες και υπάλληλοι καθαρίσουν τα νερά και τα φερτά υλικά, σύμφωνα με την ertnews.

Διαβάστε ακόμη: Βασίλης Κικίλιας: Μέχρι αύριο το βράδυ η κακοκαιρία – Πρωτοφανής για τα μετεωρολογικά δεδομένα της χώρας

Πηγή: ertnews (Ρεπορτάζ: Πέγκη Μπρούσαλη)

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων