26/09/2023 26/09/2023 Εξαιτίας της κακοκαιρίας ELIAS δε θα λειτουργήσουν αύριο σε όλο το νομό Φθιώτιδας οι σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, οι Παιδικοί Σταθμοί και οι βρεφονηπιακοί σταθμοί και τα ΚΔΑΠ (όπου υπάρχουν). Μετά τους Δήμους Δομοκού, Μακρακώμης, Λαμιέων και Στυλίδας, ανακοίνωσαν την αναστολή της διά ζώσης λειτουργία των σχολικών μονάδων τους και οι Δήμοι Λοκρών,...
26 Σεπτεμβρίου, 2023 - 16:11
Τελευταία ενημέρωση: 26/09/2023 - 16:09

Kακοκαιρία ELIAS: Με τηλεκπαίδευση αύριο τα σχολεία σε όλη τη Φθιώτιδα

Διαδώστε:
Kακοκαιρία ELIAS: Με τηλεκπαίδευση αύριο τα σχολεία σε όλη τη Φθιώτιδα

Εξαιτίας της κακοκαιρίας ELIAS δε θα λειτουργήσουν αύριο σε όλο το νομό Φθιώτιδας οι σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, οι Παιδικοί Σταθμοί και οι βρεφονηπιακοί σταθμοί και τα ΚΔΑΠ (όπου υπάρχουν).

Μετά τους Δήμους Δομοκού, Μακρακώμης, Λαμιέων και Στυλίδας, ανακοίνωσαν την αναστολή της διά ζώσης λειτουργία των σχολικών μονάδων τους και οι Δήμοι Λοκρών, Καμένων Βούρλων και Αμφίκλειας – Ελάτειας, για την Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2023.

Σο Δήμο Λοκρών δε θα λειτουργήσει και το Δημοτικό Ωδείο Αταλάντης.

Υπογραμμίζεται ότι τα μαθήματα της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στις Σχολικές Μονάδες των Δήμων της Φθιώτιδας θα γίνουν με τη μέθοδο της τηλεκπαίδευσης.

Πηγή: Lamiareport.gr

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων