24/01/2022 24/01/2022 Η κακοκαιρία «Ελπίς» ολοένα και χειροτερεύει με αποτέλεσμα το Υπουργείο Εσωτερικών να δώσει εντολή να αποδεσμευτούν οι υπάλληλοι στο Δημόσιο. Με σχετική εγκύκλιο του υπουργείου Εσωτερικών, καλούνται οι επικεφαλής εκάστης δημόσιας υπηρεσίας για την αποδέσμευση του προσωπικού τους στις 12.00 μ.μ. της Δευτέρας 24 Ιανουαρίου λόγω της κακοκαιρίας «Ελπίδας». «Εξυπακούεται ότι η πρόωρη αποχώρηση επιτρέπεται...
24 Ιανουαρίου, 2022 - 13:27
Τελευταία ενημέρωση: 24/01/2022 - 12:46

Κακοκαιρία «Ελπίς»: Έπεσαν ρολά στο Δημόσιο

Διαδώστε:
Κακοκαιρία «Ελπίς»: Έπεσαν ρολά στο Δημόσιο

Η κακοκαιρία «Ελπίς» ολοένα και χειροτερεύει με αποτέλεσμα το Υπουργείο Εσωτερικών να δώσει εντολή να αποδεσμευτούν οι υπάλληλοι στο Δημόσιο. Με σχετική εγκύκλιο του υπουργείου Εσωτερικών, καλούνται οι επικεφαλής εκάστης δημόσιας υπηρεσίας για την αποδέσμευση του προσωπικού τους στις 12.00 μ.μ. της Δευτέρας 24 Ιανουαρίου λόγω της κακοκαιρίας «Ελπίδας».

«Εξυπακούεται ότι η πρόωρη αποχώρηση επιτρέπεται για εκείνους τους υπαλλήλους, τα καθήκοντα των οποίων δεν συνδέονται άμεσα με την αντιμετώπιση των δυσμενών καιρικών συνθηκών», αναφέρεται στην εγκύκλιο.

Στην ίδια ανακοίνωση προστίθεται: «Ως εκ τούτου με ευθύνη του επικεφαλής κάθε δημόσιας υπηρεσίας, θα επιτραπεί η πρόωρη αποχώρηση εκείνων των υπαλλήλων, τα καθήκοντα των οποίων δεν συνδέονται άμεσα με την αντιμετώπιση των συνεπειών της τρέχουσας κακοκαιρίας και αντιστοίχως θα συντονιστούν και θα εξασφαλιστεί η στελέχωση εκείνων των υπηρεσιών του φορέα τους, οι αρμοδιότητες των οποίων συνδέονται άμεσα ή έμμεσα με την εξυπηρέτηση του δημοσίου συμφέροντος προς αντιμετώπιση των επιπτώσεων από τις έκτακτες καιρικές συνθήκες».

Διαβάστε ακόμη: 112 σε κατοίκους Αττικής: «Αποφύγετε κάθε άσκοπη μετακίνηση»

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων