28/11/2021 28/11/2021 Στις εκδηλώσεις για τον εορτασμό της Ημέρας της Εθνικής Αντίστασης, στη Θεσσαλονίκη, παρέστη σήμερα ο Υφυπουργός Εσωτερικών, αρμόδιος για θέματα Μακεδονίας και Θράκης Σταύρος Καλαφάτης, ως Εκπρόσωπος του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη. Μετά την Δοξολογία που τελέστηκε στον Ιερό Ναό της Του Θεού Σοφίας και την κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο της Εθνικής Αντίστασης, ο Στ. Καλαφάτης δήλωσε:...
28 Νοεμβρίου, 2021 - 18:55
Τελευταία ενημέρωση: 28/11/2021 - 18:45

Καλαφάτης: Ενωμένοι οι Έλληνες μπορούμε να κάνουμε εφικτό το ευκταίο

Διαδώστε:
Καλαφάτης: Ενωμένοι οι Έλληνες μπορούμε να κάνουμε εφικτό το ευκταίο

Στις εκδηλώσεις για τον εορτασμό της Ημέρας της Εθνικής Αντίστασης, στη Θεσσαλονίκη, παρέστη σήμερα ο Υφυπουργός Εσωτερικών, αρμόδιος για θέματα Μακεδονίας και Θράκης Σταύρος Καλαφάτης, ως Εκπρόσωπος του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη. Μετά την Δοξολογία που τελέστηκε στον Ιερό Ναό της Του Θεού Σοφίας και την κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο της Εθνικής Αντίστασης, ο Στ. Καλαφάτης δήλωσε:

“Τιμούμε σήμερα την Εθνική Αντίσταση εναντίον των στρατευμάτων κατοχής του ναζισμού, του φασισμού.

Τιμούμε τη μάχη των ενωμένων Ελλήνων στο Γοργοπόταμο δίνοντας ένα σήμα ότι θ΄αγωνιζόμαστε πάντα για την Ελευθερία και τη Δημοκρατία.

Τιμούμε τους Έλληνες που έδωσαν τη ζωή τους στο υπέρτατο αγαθό, την Ελευθερία.

Ενωμένοι οι Έλληνες μπορούμε να κάνουμε εφικτό το ευκταίο. Αυτό το δίδαγμα οφείλουμε να μην το ξεχάσουμε. Αλλά να το μετουσιώνουμε σε πράξη ευθύνης και εθνικής υπερηφάνειας”.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων