01/03/2021 01/03/2021 «Ο μακαριστός Ιεράρχης διακρίθηκε για την προσήλωσή του στον θεσμό της Εκκλησίας τον οποίο διακόνησε εξ΄όλης καρδίας» αναφέρει, μεταξύ άλλων, ο Υφυπουργός Εσωτερικών αρμόδιος για θέματα Μακεδονίας – Θράκης, Σταύρος Καλαφάτης, για την εκδημία του Μητροπολίτη Πολυανής και Κιλκισίου κυρού Εμμανουήλ. Αναλυτικά η δήλωση του κ. Καλαφάτη: «Είναι απώλεια για την Εκκλησία της Ελλάδας και την...
01 Μαρτίου, 2021 - 21:24
Τελευταία ενημέρωση: 01/03/2021 - 21:28

Καλαφάτης: «Διακόνησε την Εκκλησία εξ’ όλης καρδίας»

Διαδώστε:
Καλαφάτης: «Διακόνησε την Εκκλησία εξ’ όλης καρδίας»

«Ο μακαριστός Ιεράρχης διακρίθηκε για την προσήλωσή του στον θεσμό της Εκκλησίας τον οποίο διακόνησε εξ΄όλης καρδίας» αναφέρει, μεταξύ άλλων, ο Υφυπουργός Εσωτερικών αρμόδιος για θέματα Μακεδονίας – Θράκης, Σταύρος Καλαφάτης, για την εκδημία του Μητροπολίτη Πολυανής και Κιλκισίου κυρού Εμμανουήλ.

Αναλυτικά η δήλωση του κ. Καλαφάτη:

«Είναι απώλεια για την Εκκλησία της Ελλάδας και την Μακεδονίας μας η εκδημία του Μητροπολίτου Πολυανής και Κιλκισίου κυρού Εμμανουήλ. Ο μακαριστός Ιεράρχης διακρίθηκε για την προσήλωσή του στον θεσμό της Εκκλησίας τον οποίο διακόνησε εξ΄όλης καρδίας. Στη διακονία του αυτή διακρίθηκε για την αγάπη και την προσφορά στον πάσχοντα συνάνθρωπο ιδιαιτέρως κατά την ανθρωπιστική κρίση της μετανάστευσης των τελευταίων χρόνων. Συνεργάσθηκε με αρμονία με τις πολιτικές και διοικητικές αρχές και αποτέλεσε παράδειγμα αυθεντικού εκκλησιαστικού ανδρός προς μίμηση».

 

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων