29/06/2021 29/06/2021 “Να συμβάλουν και πάλι οι ιεράρχες στην ενημέρωση των συμπολιτών μας για την ανάγκη εμβολιασμού” τόνισε σε δηλώσεις του ο Υφυπουργός Εσωτερικών, αρμόδιος για θέματα Μακεδονίας και Θράκης Σταύρος Καλαφάτης από την Κοζάνη όπου βρέθηκε χθες, Δευτέρα 28 Ιουνίου. Το πρωί, ο Υφυπουργός Εσωτερικών είχε συνάντηση με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Σερβίων και Κοζάνης κ. Παύλο στο...
29 Ιουνίου, 2021 - 11:52

Καλαφάτης: Η Εκκλησία να συμβάλει στον εμβολιασμό

Διαδώστε:
Καλαφάτης: Η Εκκλησία να συμβάλει στον εμβολιασμό

“Να συμβάλουν και πάλι οι ιεράρχες στην ενημέρωση των συμπολιτών μας για την ανάγκη εμβολιασμού” τόνισε σε δηλώσεις του ο Υφυπουργός Εσωτερικών, αρμόδιος για θέματα Μακεδονίας και Θράκης Σταύρος Καλαφάτης από την Κοζάνη όπου βρέθηκε χθες, Δευτέρα 28 Ιουνίου.

Το πρωί, ο Υφυπουργός Εσωτερικών είχε συνάντηση με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Σερβίων και Κοζάνης κ. Παύλο στο Επισκοπείο της Ιεράς Μητροπόλεως με τον οποίο συζήτησαν θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας και της περιοχής.

Αμέσως μετά δήλωσε:

«Ευχαρίστησα τον Σεβασμιώτατο για τη συμβολή της Εκκλησίας στην άμυνα για την ανάσχεση του ιού. Και παρακάλεσα να συμβάλουν και πάλι οι ιεράρχες στην ενημέρωση των συμπολιτών μας -των νέων που έχουν μεγαλύτερη κινητικότητα, αλλά και των μεγαλύτερων που κινδυνεύουν περισσότερο- για την ανάγκη εμβολιασμού. Είναι άλλωστε ο μόνος τρόπος για να προστατεύει ο καθένας τη ζωή του και τη ζωή των αγαπημένων του. Αλλά και να αποφύγει το ενδεχόμενο να γίνει αναμεταδότης ενόψει της εισβολής της πολύ πιο μεταδοτικής μετάλλαξης Δ. Για να αποτρέψουμε, όλοι μαζί, μια νέα περιπέτεια τους επόμενους μήνες».

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων