03/08/2021 04/08/2021 Σε εξέλιξη παραμένει η φωτιά στην περιοχή Βασιλίτσι της Μεσσηνίας και, όπως ανέφερε στο Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο δήμαρχος Πύλου – Νέστορος, Παναγιώτης Καρβέλας, «αν και δεν απειλούνται κατοικημένες περιοχές, είναι τόσο δυνατός ο αέρας, που ανησυχούμε». Όσον αφορά στο αν έχουν προκληθεί ζημιές από την φωτιά, ο Παναγιώτης Καρβέλας είπε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ...
03 Αυγούστου, 2021 - 22:41
Τελευταία ενημέρωση: 04/08/2021 - 1:49

Καλαμάτα: Σε εξέλιξη η φωτιά στο Βασιλίτσι

Διαδώστε:
Καλαμάτα: Σε εξέλιξη η φωτιά στο Βασιλίτσι

Σε εξέλιξη παραμένει η φωτιά στην περιοχή Βασιλίτσι της Μεσσηνίας και, όπως ανέφερε στο Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο δήμαρχος Πύλου – Νέστορος, Παναγιώτης Καρβέλας, «αν και δεν απειλούνται κατοικημένες περιοχές, είναι τόσο δυνατός ο αέρας, που ανησυχούμε».

Όσον αφορά στο αν έχουν προκληθεί ζημιές από την φωτιά, ο Παναγιώτης Καρβέλας είπε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ότι «υπάρχουν αναφορές για μεγάλες ζημιές σε τουλάχιστον 10 σπίτια, αλλά και σε καλλιέργειες».

 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων