06/11/2020 06/11/2020 Ανοικτή Επιστολή προς τον Πρωθυπουργό κ. Κυριάκο Μητσοτάκη αποστέλλει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κυθήρων και Αντικυθήρων κ. Σεραφείμ επ’ αφορμή της λήψης νέων αυστηρών μέτρων για την αντιμετώπιση της εξαπλώσεως του κορονοϊού και τον αντικανονικό και παράνομο, όπως υποστηρίζει, αποκλεισμό του λαού του Θεού από τη Θεία Λατρεία. Μεταξύ άλλων, αναφέρεται στον κατά σάρκαν πατέρα του...
06 Νοεμβρίου, 2020 - 17:46
Τελευταία ενημέρωση: 06/11/2020 - 18:00

Καλεί τον Πρωθυπουργό να μιμηθεί τον ευσεβή πατέρα του

Διαδώστε:
Καλεί τον Πρωθυπουργό να μιμηθεί τον ευσεβή πατέρα του

Ανοικτή Επιστολή προς τον Πρωθυπουργό κ. Κυριάκο Μητσοτάκη αποστέλλει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κυθήρων και Αντικυθήρων κ. Σεραφείμ επ’ αφορμή της λήψης νέων αυστηρών μέτρων για την αντιμετώπιση της εξαπλώσεως του κορονοϊού και τον αντικανονικό και παράνομο, όπως υποστηρίζει, αποκλεισμό του λαού του Θεού από τη Θεία Λατρεία. Μεταξύ άλλων, αναφέρεται στον κατά σάρκαν πατέρα του Πρωθυπουργού, αείμνηστο Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, διατυπώνοντας, επι λέξει, τα εξής:

“Μη ζηλώσετε την «δόξα» τους, αλλά να μιμηθήτε τον ευσεβή χριστιανό πατέρα σας, τον αείμνηστο Πρωθυπουργό της Ελλάδος Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, ο οποίος, κατά την μαρτυρία του μακαριστού Ιερέως των Κυθήρων π.Ανθίμου Βενέρη, όταν ανέβηκε ως προσκυνητής στο Ιερό Προσκύνημα της Αγίας Ελέσας Κυθήρων το 1992, Πρωθυπουργός ων, από τα σκαλιά του Ιερού Ναού μέχρι την Αγία Εικόνα – τον θρόνο της Αγίας Ελέσας, σύρθηκε με την κοιλιά, εκπληρώνοντας κάποιο τάμα του”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ – ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΚΥΘΗΡΩΝ: Ο αποκλεισμός του Λαού του Θεού είναι αντικανονικός και παράνομος

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων