01/01/2022 01/01/2022 Μια νέα χρονιά αρχίζει για την ανθρωπότητα, μια χρονιά που αφήνει πίσω της δυσκολίες, δοκιμασίες, απώλειες αλλά και ευχάριστες στιγμές που μας έκαναν να ωριμάσουμε ακόμη περισσότερο και να αναλογιστούμε τον προορισμό μας. Η νέα χρονιά που μόλις ήρθε ας είναι μια νέα αρχή στις ζωές μας που θα μας φέρει περισσότερη αισιοδοξία και αυτογνωσία...
01 Ιανουαρίου, 2022 - 1:06
Τελευταία ενημέρωση: 01/01/2022 - 1:07

Καλό και ευλογημένο το 2022

Διαδώστε:
Καλό και ευλογημένο το 2022

Μια νέα χρονιά αρχίζει για την ανθρωπότητα, μια χρονιά που αφήνει πίσω της δυσκολίες, δοκιμασίες, απώλειες αλλά και ευχάριστες στιγμές που μας έκαναν να ωριμάσουμε ακόμη περισσότερο και να αναλογιστούμε τον προορισμό μας.

Η νέα χρονιά που μόλις ήρθε ας είναι μια νέα αρχή στις ζωές μας που θα μας φέρει περισσότερη αισιοδοξία και αυτογνωσία ώστε να ανταπεξέλθουμε σε όσα πρόκειται να αντιμετωπίσουμε στην καθημερινότητά μας.

Η νέα αυτή χρονιά ας γίνει το έτος που θα σηματοδοτήσει την βελτίωση μας, μέσα από τις αρετές της ταπείνωσης, της μετάνοιας, της αγάπης στον συνάνθρωπο και της υπομονής.

Η νέα χρονιά που ήρθε ας γίνει η χρονιά που θα αναζητήσουμε ακόμη περισσότερο τον Θεό μέσα από την προσευχή, την αγάπη και την συγχώρεση.

Το Διεθνές Πρακτορείο Ειδήσεων Ορθοδοξία σας εύχεται καλή κι ευλογημένη χρονιά

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων