23/02/2021 23/02/2021 Ανοικτή επιστολή δημοσιεύεται εκ μέρους του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Λέρου, Καλύμνου & Αστυπαλαίας κ. Παϊσίου ως απάντηση στο Δελτίο Τύπου του Δημάρχου Καλυμνίων κ. Δ. Διακομιχάλη, σχετικά με την έκρηξη των κρουσμάτων του κορωνοϊού στο νησί της Καλύμνου. “Με εκπλήσσει, όμως, κ. Δήμαρχε, σας ομολογώ, η όλη στάσις σας απέναντί μου, οσάκις βγαίνετε εις τα μέσα...
23 Φεβρουαρίου, 2021 - 16:45
Τελευταία ενημέρωση: 23/02/2021 - 22:04

“Με εκπλήσσει, κ. Δήμαρχε, η στάσις σας απέναντί μου”

Διαδώστε:
“Με εκπλήσσει, κ. Δήμαρχε, η στάσις σας απέναντί μου”

Ανοικτή επιστολή δημοσιεύεται εκ μέρους του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Λέρου, Καλύμνου & Αστυπαλαίας κ. Παϊσίου ως απάντηση στο Δελτίο Τύπου του Δημάρχου Καλυμνίων κ. Δ. Διακομιχάλη, σχετικά με την έκρηξη των κρουσμάτων του κορωνοϊού στο νησί της Καλύμνου. “Με εκπλήσσει, όμως, κ. Δήμαρχε, σας ομολογώ, η όλη στάσις σας απέναντί μου, οσάκις βγαίνετε εις τα μέσα μέσα ενημερώσεως σχετικά με το θέμα, το οποίον δυστυχώς απασχολεί το νησί μας, του Κορονοϊού, πάντοτε προσπαθείτε να εκθέσετε την ταπεινότητά μου, ότι, “ο Μητροπολίτης και ο Μητροπολίτης φταίει για όλα”. Μα, κ. Δήμαρχε προς Θεού, ο Μητροπολίτης διοικεί αυτό το ευλογημένον νησί, τέλος πάντων;” αναφέρει, μεταξύ άλλων, ο Σεβασμιώτατος.

ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΕΤΑΙ Η ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΥ:

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων