03/07/2020 03/07/2020 Για ακόμα μια φορά ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν απειλεί και προκαλεί. Ο Πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, πιο επιθετικός από ποτέ, εκφράζει τη δική του γνώμη για το ζήτημα της Αγίας Σοφιάς, στρέφοντας τα βέλη του αυτή τη φορά τόσο στην Ελλάδα, όσο και σε όσους έχουν εκφράσει άποψη. Πιο συγκεκριμένα. Μιλώντας σε τελετή...
03 Ιουλίου, 2020 - 15:58
Τελευταία ενημέρωση: 03/07/2020 - 17:05

Νέα πρόκληση Ερντογάν για την Αγιά Σοφιά

Διαδώστε:
Νέα πρόκληση Ερντογάν για την Αγιά Σοφιά

Για ακόμα μια φορά ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν απειλεί και προκαλεί.

Ο Πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, πιο επιθετικός από ποτέ, εκφράζει τη δική του γνώμη για το ζήτημα της Αγίας Σοφιάς, στρέφοντας τα βέλη του αυτή τη φορά τόσο στην Ελλάδα, όσο και σε όσους έχουν εκφράσει άποψη.

Πιο συγκεκριμένα. Μιλώντας σε τελετή στο Levent τζαμί στην Κωνσταντινούπολη, ο πρόεδρος της Τουρκίας είπε χαρακτηριστικά: “Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να παρεμβαίνει στους χώρους προσευχής της χώρας μας, όπως δεν παρεμβαίνουμε εμείς σε άλλες χώρες. Οι κατηγορίες σε βάρος μας για την Αγιά Σοφία αποτελούν επίθεση στα κυριαρχικά μας δικαιώματα”.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων