06/01/2022 06/01/2022 Κανονικά έγινε φέτος η ρίψη του Τίμιου Σταυρού στο λιμάνι της Μαρώνειας από το Μητροπολίτη Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων. Συνολικά επτά θαρραλέοι κολυμβητές αψήφισαν το κρύο νερό και βούτηξαν για να πιάσουν το Τίμιο Σταυρό. Αυτός που κατάφερα να πιάσει τον σταυρό ήταν ο 20χρόνος Κωνσταντίνος Μαργαρίτης από το Θρυλόριο που δήλωσε πολύ χαρούμενος...
06 Ιανουαρίου, 2022 - 15:14
Τελευταία ενημέρωση: 06/01/2022 - 14:43

Κανονικά έγινε φέτος η ρίψη του Τιμίου Σταυρού στο λιμάνι της Μαρώνειας

Διαδώστε:
Κανονικά έγινε φέτος η ρίψη του Τιμίου Σταυρού στο λιμάνι της Μαρώνειας

Κανονικά έγινε φέτος η ρίψη του Τίμιου Σταυρού στο λιμάνι της Μαρώνειας από το Μητροπολίτη Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων.

Συνολικά επτά θαρραλέοι κολυμβητές αψήφισαν το κρύο νερό και βούτηξαν για να πιάσουν το Τίμιο Σταυρό.

Αυτός που κατάφερα να πιάσει τον σταυρό ήταν ο 20χρόνος Κωνσταντίνος Μαργαρίτης από το Θρυλόριο που δήλωσε πολύ χαρούμενος που έπιασε τον σταυρό και ευχήθηκε σε όλους καλή χρονιά και χρόνια πολλά. Ο ίδιος βούτηξε για δεύτερη φορά και λέει πως είναι δύσκολο, ωστόσο είναι μέχρι να το πάρεις απόφαση. Επίσης δηλώνει ευγνώμων και τυχερός που κατάφερε να πιάσει τον σταυρό.

Το παρόν έδωσαν αρκετοί πιστοί από την Κομοτηνής και από οικισμούς, ενώ παρόντες ήταν οι βουλευτές Ροδόπης Ευριπίδης Στυλιανίδης, Δημήτρης Χαρίτου, ο δήμαρχος Μαρωνείας-Σαπών Ντίνος Χαριτόπουλος και άλλοι αυτοδιοικητικοί.

Πηγή: xronos.gr

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων