26/07/2020 26/07/2020 Νέο μήνυμα με υπονοούμενα προς την ελληνική πλευρά έστειλε ο Πρόεδρος της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, μόλις δύο εικοσιτετράωρα μετά την πρώτη μουσουλμανική προσευχή στην Αγία Σοφία, μιλώντας στα εγκαίνια των γραφείων της ΜΙΤ (της τουρκικής ΕΥΠ). «Κατά τη διάρκεια του ανοίγματος της Αγίας Σοφίας, είδαμε ορισμένες χώρες να μην γνωρίζουν ότι η Κωνσταντινούπολη είναι...
26 Ιουλίου, 2020 - 16:06
Τελευταία ενημέρωση: 26/07/2020 - 19:22

«Καρφιά» Ερντογάν προς τους Έλληνες

Διαδώστε:
«Καρφιά» Ερντογάν προς τους Έλληνες

Νέο μήνυμα με υπονοούμενα προς την ελληνική πλευρά έστειλε ο Πρόεδρος της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, μόλις δύο εικοσιτετράωρα μετά την πρώτη μουσουλμανική προσευχή στην Αγία Σοφία, μιλώντας στα εγκαίνια των γραφείων της ΜΙΤ (της τουρκικής ΕΥΠ).

«Κατά τη διάρκεια του ανοίγματος της Αγίας Σοφίας, είδαμε ορισμένες χώρες να μην γνωρίζουν ότι η Κωνσταντινούπολη είναι τουρκικό έδαφος» είπε μεταξύ άλλων και συνέχισε:

Και συνέχισε: «Αιώνες μετά την κατάκτηση, βλέπουμε ότι ακόμη δεν είναι αποδεκτό ότι η Κωνσταντινούπολη βρίσκεται στα χέρια του τουρκικού έθνους και των Μουσουλμάνων».

Περισσότερα σε λίγο…

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων