06/01/2022 06/01/2022 Την πρωτοβουλία να μεταφέρει δωρεάν κατοίκους των Δωδεκανήσων στο Καστελλόριζο προκειμένου να παραβρεθούν στον καθαγιασμό των υδάτων έλαβε ναυτιλιακή εταιρεία SAOS Ferries. Στη τελετή του καθαγιασμού των υδάτων σήμερα στο ακριτικό νησί βρέθηκαν κολυμβητές μέχρι και από τον Έβρο. Η κίνηση αυτή έρχεται να τονώσει το πατριωτικό αίσθημα των κατοίκων του νησιού σε μία περίοδο...
06 Ιανουαρίου, 2022 - 11:10
Τελευταία ενημέρωση: 06/01/2022 - 16:02

Καστελλόριζο: Με την γαλανόλευκη στα χέρια ο αγιασμός των υδάτων

Διαδώστε:
Καστελλόριζο: Με την γαλανόλευκη στα χέρια ο αγιασμός των υδάτων

Την πρωτοβουλία να μεταφέρει δωρεάν κατοίκους των Δωδεκανήσων στο Καστελλόριζο προκειμένου να παραβρεθούν στον καθαγιασμό των υδάτων έλαβε ναυτιλιακή εταιρεία SAOS Ferries.

Στη τελετή του καθαγιασμού των υδάτων σήμερα στο ακριτικό νησί βρέθηκαν κολυμβητές μέχρι και από τον Έβρο. Η κίνηση αυτή έρχεται να τονώσει το πατριωτικό αίσθημα των κατοίκων του νησιού σε μία περίοδο που τουρκική προκλητικότητα ξεπερνά κάθε όριο. Μάλιστα οι τολμηροί που έπεσαν για να πιάσουν τον σταυρό στα ελληνικότατα ύδατα κρατούσαν στα χέρια τους και τη γαλανόλευκη στέλνοντας ξεκάθαρο μήνυμα ότι αυτή θα κυματίζει υπερήφανα σε κάθε νησί μας!

Τεχνική κάλυψη: Πανορμίτης Χατζηγιαννάκης

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων