30/09/2021 30/09/2021 “Μέχρι τα Ελευθέρια της Καστοριάς θα έχουμε την ενθρόνιση του νέου Μητροπολίτη” τόνισε, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Antennes 93.6 και τον Χρήστο Νατσιούλη, ο Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Συμεών. Ο Σεβασμιώτατος, ο οποίος έλκη την καταγωγή του από την Καστοριά, μίλησε για τη διαδικασία εκλογής του νέου Μητροπολίτη Καστοριάς η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 8 Οκτωβρίου,...
30 Σεπτεμβρίου, 2021 - 13:55

ΚΑΣΤΟΡΙΑ: Ο Φθιώτιδος Συμεών για την εκλογή νέου Μητροπολίτη

Διαδώστε:
ΚΑΣΤΟΡΙΑ: Ο Φθιώτιδος Συμεών για την εκλογή νέου Μητροπολίτη

“Μέχρι τα Ελευθέρια της Καστοριάς θα έχουμε την ενθρόνιση του νέου Μητροπολίτη” τόνισε, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Antennes 93.6 και τον Χρήστο Νατσιούλη, ο Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Συμεών.

Ο Σεβασμιώτατος, ο οποίος έλκη την καταγωγή του από την Καστοριά, μίλησε για τη διαδικασία εκλογής του νέου Μητροπολίτη Καστοριάς η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 8 Οκτωβρίου, τελευταία ημέρα εργασιών της Ιεραρχίας της Εκκλησίας της Ελλάδος.

«Αυτός που θα εκλεγεί, όποιος και εάν είναι, θα αγαπήσει τον τόπο, τα προβλήματα του, θα επιτύχει. Ο κόσμος έχει ανάγκη από αγάπη και είναι σίγουρο ότι θα δώσει αγάπη», σημείωσε ο Σεβασμιώτατος τονίζοντας ότι ένα χαρακτηριστικό πρέπει να έχει ο νέος Μητροπολίτης, την αγάπη. “Εάν υπάρχει αγάπη, θα γίνουν θαύματα», είπε.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων