12/03/2019 12/03/2019 Πιστοί της νέας Ορθόδοξης Εκκλησίας της Ουκρανίας σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Ρωσικής Ιστοσελίδας www.pravoslavie.ru διέπραξαν βίαιες καταλήψεις σε ναούς στις περιοχές των Μητροπόλεων Βίννιτσκ, Τσερνίγκοφ και Τσερνοβίσκ-Μπουκοβίνσκ στις 9 και στις 10 Μαρτίου. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα οι επιδρομείς έκοψαν λουκέτα, έσπασαν πόρτες και άλλαξαν κλειδαριές, χωρίς να αφήσουν τους πιστούς και τους ιερείς...
12 Μαρτίου, 2019 - 19:48

Κατάληψη σε ναούς στην Ουκρανία

Διαδώστε:
Κατάληψη σε ναούς στην Ουκρανία

Πιστοί της νέας Ορθόδοξης Εκκλησίας της Ουκρανίας σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Ρωσικής Ιστοσελίδας www.pravoslavie.ru διέπραξαν βίαιες καταλήψεις σε ναούς στις περιοχές των Μητροπόλεων Βίννιτσκ, Τσερνίγκοφ και Τσερνοβίσκ-Μπουκοβίνσκ στις 9 και στις 10 Μαρτίου. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα οι επιδρομείς έκοψαν λουκέτα, έσπασαν πόρτες και άλλαξαν κλειδαριές, χωρίς να αφήσουν τους πιστούς και τους ιερείς να περάσουν μέσα, αφού ανακοίνωσαν ότι πλέον σε κάθε ναό θα υπάρχει νέος εφημέριος.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων