13/01/2020 13/01/2020 Κανονικά θα λειτουργούν τα σχολεία κατά την εορτή των Τριών Ιεραρχών, την τριακοστή μέρα του Ιανουαρίου με απόφαση της αρμόδιας υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων κυρίας Νίκης Κεραμέως. Η ημέρα αυτή ορίζεται ως ημέρα πραγματοποίησης εορταστικών εκδηλώσεων προς τιμήν των τριών Αγίων και της Παιδείας, καθώς και όλης της εκπαιδευτικής κοινότητας. Η εν λόγω ρύθμιση αφορά...
13 Ιανουαρίου, 2020 - 19:40
Τελευταία ενημέρωση: 13/01/2020 - 19:46

Καταργείται η αργία των Τριών Ιεραρχών

Διαδώστε:
Καταργείται η αργία των Τριών Ιεραρχών

Κανονικά θα λειτουργούν τα σχολεία κατά την εορτή των Τριών Ιεραρχών, την τριακοστή μέρα του Ιανουαρίου με απόφαση της αρμόδιας υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων κυρίας Νίκης Κεραμέως.

Η ημέρα αυτή ορίζεται ως ημέρα πραγματοποίησης εορταστικών εκδηλώσεων προς τιμήν των τριών Αγίων και της Παιδείας, καθώς και όλης της εκπαιδευτικής κοινότητας.

Η εν λόγω ρύθμιση αφορά τόσο την πρωτοβάθμια όσο και τη δευτεροβάθμια εκπαίδευση, δημόσια και ιδιωτική.

Κατά τα λοιπά, το σχολείο θα λειτουργεί κανονικά και θα πραγματοποιείται το ωρολόγιο πρόγραμμα των μαθημάτων της ημέρας.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του αρμόδιου Υπουργείου, η σχετική νομοθετική ρύθμιση που εμπεριέχεται σε κατατεθέν Νομοσχέδιο, θα προσαρμοστεί κατά την κοινοβουλευτική διαδικασία προκειμένου να αποτυπώνει πλήρως τα ανωτέρω.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων