22/08/2023 22/08/2023 Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, προχώρησε σε δήλωση για τα θύματα από τη φωτιά στο δάσος της Δαδιάς. Τουλάχιστον 18 μετανάστες βρέθηκαν απανθρακωμένοι από τη φωτιά στο δάσος της Δαδιάς. Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, προχώρησε σε δήλωση με την οποία υποστήριξε ότι άπαντες είναι συγκλονισμένοι από την τραγωδία. Η δήλωση της ΠτΔ:...
22 Αυγούστου, 2023 - 19:46
Τελευταία ενημέρωση: 22/08/2023 - 20:39

Κατερίνα Σακελλαροπούλου: Πενθούμε το χαμό των συνανθρώπων μας στη φωτιά της Δαδιάς

Διαδώστε:
Κατερίνα Σακελλαροπούλου: Πενθούμε το χαμό των συνανθρώπων μας στη φωτιά της Δαδιάς

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, προχώρησε σε δήλωση για τα θύματα από τη φωτιά στο δάσος της Δαδιάς.

Τουλάχιστον 18 μετανάστες βρέθηκαν απανθρακωμένοι από τη φωτιά στο δάσος της Δαδιάς. Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, προχώρησε σε δήλωση με την οποία υποστήριξε ότι άπαντες είναι συγκλονισμένοι από την τραγωδία.
Η δήλωση της ΠτΔ:

«Με οδύνη βλέπουμε τις πυρκαγιές να μαίνονται στον Έβρο, την Αττική, τη Βοιωτία, την Εύβοια, με αγωνία παρακολουθούμε τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που καταβάλλονται για την κατάσβεσή τους. Οδύνη και αγωνία που γίνονται οξύτερες στην τρομερή είδηση της απανθράκωσης πολλών συνανθρώπων μας στο δάσος της Δαδιάς. Συγκλονισμένοι από την τραγωδία, πενθούμε για τον χαμό τους, για τις δυσαναπλήρωτες απώλειες των συμπολιτών μας, για την καταστροφή της φύσης, θλιβόμαστε για την αδυναμία μας να την αποτρέψουμε. Χρέος όλων μας είναι να αναλάβουμε επειγόντως αποτελεσματικές πρωτοβουλίες, ώστε η ζοφερή αυτή πραγματικότητα να μην γίνει η νέα κανονικότητα, αλλά να αντιμετωπισθεί με αποφασιστικότητα και τόλμη».

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων