12/06/2022 12/06/2022 Ένα πρωτοφανές περιστατικό πραγματοποιήθηκε στην Κατερίνη προκαλώντας οργή. Δυο άτομα λεηλάτησαν τάφους σε κοιμητήριο της περιοχής. Πιο συγκεκριμένα, δυο Έλληνες ηλικίας 29 και 57χρονών αντίστοιχα, εισέβαλαν στο κοιμητήριο και βεβήλωσαν όλα τα μνήματα, ξηλώνοντας καντήλια, βάζα καθώς και άλλα εκκλησιαστικά είδη αξίας 7.560 ευρώ. Ωστόσο οι δράστες του τόσο τραγικού περιστατικού, που έλαβε χώρα το...
12 Ιουνίου, 2022 - 17:10
Τελευταία ενημέρωση: 12/06/2022 - 22:59

Κατερίνη: Λεηλάτησαν όλους τους τάφους σε κοιμητήριο

Διαδώστε:
Κατερίνη: Λεηλάτησαν όλους τους τάφους σε κοιμητήριο

Ένα πρωτοφανές περιστατικό πραγματοποιήθηκε στην Κατερίνη προκαλώντας οργή. Δυο άτομα λεηλάτησαν τάφους σε κοιμητήριο της περιοχής.

Πιο συγκεκριμένα, δυο Έλληνες ηλικίας 29 και 57χρονών αντίστοιχα, εισέβαλαν στο κοιμητήριο και βεβήλωσαν όλα τα μνήματα, ξηλώνοντας καντήλια, βάζα καθώς και άλλα εκκλησιαστικά είδη αξίας 7.560 ευρώ.

Ωστόσο οι δράστες του τόσο τραγικού περιστατικού, που έλαβε χώρα το βράδυ της Παρασκευής, δεν κατάφεραν να διαφύγουν με την λεία τους, καθώς εντοπίστηκαν από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. να κινούνται με ένα όχημα στο οποίο την είχαν φορτώσει και συνελήφθησαν.

Τα κλοπιμαία κατασχέθηκαν, όπως και μια βαριοπούλα, ένας κόφτης και ένας φακός που χρησιμοποίησαν για να βεβηλώσουν τους τάφους. Μετά την προανάκριση που διενήργησε η Ασφάλεια, οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κατερίνης που τους άσκησε διώξεις για διακεκριμένες κλοπές και βεβήλωση της μνήμης νεκρών.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων