15/12/2022 15/12/2022 Γέφυρα ιστορικής σημασίας που χρονολογείται στην περίοδο των Ενετών, κατεδαφίστηκε κατά την διάρκεια έργων για ανέγερση δρόμου που γίνονταν στην περιοχή «Τσίκλος» κοντά στο Πέλλαπαϊς στα Κατεχόμενα, κατήγγειλε ο ανεξάρτητος υποψήφιος «δήμαρχος» της κατεχόμενης Κερύνειας, Ζεκί Τσελέρ. Σύμφωνα με το ΓΤΠ, σε δηλώσεις του στη Χαλκίν Σεσί ο κ. Τσελέρ χαρακτήρισε ανεπίτρεπτο να καταστρέφονται ιστορικά...
15 Δεκεμβρίου, 2022 - 22:01
Τελευταία ενημέρωση: 15/12/2022 - 21:23

Κατεχόμενα: Κατέστρεψαν ιστορική γέφυρα της Ενετικής Περιόδου

Διαδώστε:
Κατεχόμενα: Κατέστρεψαν ιστορική γέφυρα της Ενετικής Περιόδου

Γέφυρα ιστορικής σημασίας που χρονολογείται στην περίοδο των Ενετών, κατεδαφίστηκε κατά την διάρκεια έργων για ανέγερση δρόμου που γίνονταν στην περιοχή «Τσίκλος» κοντά στο Πέλλαπαϊς στα Κατεχόμενα, κατήγγειλε ο ανεξάρτητος υποψήφιος «δήμαρχος» της κατεχόμενης Κερύνειας, Ζεκί Τσελέρ.

Σύμφωνα με το ΓΤΠ, σε δηλώσεις του στη Χαλκίν Σεσί ο κ. Τσελέρ χαρακτήρισε ανεπίτρεπτο να καταστρέφονται ιστορικά μνημεία του νησιού.

Δήλωσε ακόμη ότι οι εργασίες για ανέγερση νέου δρόμου στην περιοχή, άρχισαν χωρίς να έχει εξασφαλιστεί άδεια από το «δημαρχείο» Κερύνειας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων