15/06/2019 15/06/2019 Μετά από αίτημα της ομάδας «Φίλοι Ιστορικού Κέντρου Θεσσαλονίκης» και σε συνεργασία με την Εφορία Αρχαιοτήτων Πόλης, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αποφάσισε να καθαρίσει τα ιστορικά μνημεία της πόλης της Θεσσαλονίκης. Ήδη η δράση του Δικεφάλου έχει ξεκινήσει, αφού από νωρίς το πρωί του Σαββάτου (15/6), αρμόδιο συνεργείο βρίσκεται στην εκκλησία της Αγίας Σοφίας στο κέντρο...
15 Ιουνίου, 2019 - 11:13

Καθαρίζει την Αγία Σοφία ο ΠΑΟΚ!

Διαδώστε:
Καθαρίζει την Αγία Σοφία ο ΠΑΟΚ!

Μετά από αίτημα της ομάδας «Φίλοι Ιστορικού Κέντρου Θεσσαλονίκης» και σε συνεργασία με την Εφορία Αρχαιοτήτων Πόλης, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αποφάσισε να καθαρίσει τα ιστορικά μνημεία της πόλης της Θεσσαλονίκης.

Ήδη η δράση του Δικεφάλου έχει ξεκινήσει, αφού από νωρίς το πρωί του Σαββάτου (15/6), αρμόδιο συνεργείο βρίσκεται στην εκκλησία της Αγίας Σοφίας στο κέντρο της πόλης για να καθαρίσει τα γκράφιτι.

Κάτι ανάλογο, αναμένεται να γίνει και σε άλλα ιστορικά μνημεία, ενώ θα πρέπει να τονίσουμε, πως η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ έχει αναλάβει εξ’ ολοκλήρου το κόστος του καθαρισμού.

Πηγή: inpaok.com

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων