26/12/2022 27/12/2022 Ένα ιδιαίτερο Μυστήριο είχαν τη χαρά να παρακολουθήσουν πιστοί της Ενορίας του Παληού Καβάλας το πρωί της δεύτερης μέρας των Χριστουγέννων, 26 Δεκεμβρίου 2022. Ένας υπήκοος Καναδά με καταγωγή από την Ινδία, ο οποίος όμως το τελευταίο διάστημα ζει στην Καβάλα, αποφάσισε να ασπαστεί τον Χριστιανισμό, ενόψει του γάμου του με μία συμπολίτισσά μας. Η...
26 Δεκεμβρίου, 2022 - 22:00
Τελευταία ενημέρωση: 27/12/2022 - 2:56

Καβάλα: Ινδός ασπάστηκε τον Χριστιανισμό σε μια ιδιαίτερη βάπτιση

Διαδώστε:
Καβάλα: Ινδός ασπάστηκε τον Χριστιανισμό σε μια ιδιαίτερη βάπτιση

Ένα ιδιαίτερο Μυστήριο είχαν τη χαρά να παρακολουθήσουν πιστοί της Ενορίας του Παληού Καβάλας το πρωί της δεύτερης μέρας των Χριστουγέννων, 26 Δεκεμβρίου 2022.

Ένας υπήκοος Καναδά με καταγωγή από την Ινδία, ο οποίος όμως το τελευταίο διάστημα ζει στην Καβάλα, αποφάσισε να ασπαστεί τον Χριστιανισμό, ενόψει του γάμου του με μία συμπολίτισσά μας. Η βάπτισή του έγινε στην εκκλησία του Παληού, παρουσία φίλων του ζευγαριού, αλλά και ενοριτών οι οποίοι έμειναν μετά τη Θεία Λειτουργία για να παρακολουθήσουν το Μυστήριο.

Ο νεοφώτιστος πήρε το όνομα «Στέφανος» και, ιδιαίτερα χαρούμενος, αναμένει να ενωθεί με τα δεσμά του γάμου με την αγαπημένη του, σε ένα μυστήριο που αναμένεται να τελεστεί στην ίδια εκκλησία το επόμενο διάστημα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι δύο ιερείς διάβασαν πολλά αποσπάσματα του Μυστηρίου στα Αγγλικά, έτσι ώστε να είναι κατανοητά από τον βαπτισθέντα.

(Πηγή: kavalapost.gr)

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων