24/02/2021 24/02/2021 Δύο σημαντικά έργα για το ‘Αγιον Όρος εγκρίθηκαν από το Διοικητικό Συμβούλιο του Κέντρου Διαφύλαξης Αγιορείτικης Κληρονομιάς (ΚΕΔΑΚ), στο οποίο προεδρεύει ο υφυπουργός Εσωτερικών (τομέας Μακεδονίας – Θράκης) Σταύρος Καλαφάτης.   Όπως ανέφερε σε σχετική του ανάρτηση στο Twitter ο κ. Καλαφάτης πρόκειται για τα εξής έργα: 1. Η περιβαλλοντική αδειοδότηση της οριστικής μελέτης για...
24 Φεβρουαρίου, 2021 - 9:09
Τελευταία ενημέρωση: 24/02/2021 - 9:10

ΚΕΔΑΚ: Δύο σημαντικά έργα για το Άγιον Όρος

Διαδώστε:
ΚΕΔΑΚ: Δύο σημαντικά έργα για το Άγιον Όρος

Δύο σημαντικά έργα για το ‘Αγιον Όρος εγκρίθηκαν από το Διοικητικό Συμβούλιο του Κέντρου Διαφύλαξης Αγιορείτικης Κληρονομιάς (ΚΕΔΑΚ), στο οποίο προεδρεύει ο υφυπουργός Εσωτερικών (τομέας Μακεδονίας – Θράκης) Σταύρος Καλαφάτης.

 

Όπως ανέφερε σε σχετική του ανάρτηση στο Twitter ο κ. Καλαφάτης πρόκειται για τα εξής έργα:
1. Η περιβαλλοντική αδειοδότηση της οριστικής μελέτης για τις λιμενικές υποδομές της Ιεράς Μονής Ιβήρων.
2. Οι προδιαγραφές των μελετών για τα έργα επεξεργασίας και διάθεσης αστικών λυμάτων στο Άγιον Όρος.
Τα έργα αυτά προσβλέπουν στην εξυπηρέτηση των επισκεπτών και δίνουν λύση στα προβλήματα τροφοδότησης της Μονής και -κυρίως- των απαραίτητων περιβαλλοντικών υποδομών, που ταλαιπωρούν εδώ και χρόνια την μοναστική πολιτεία.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων