22/04/2021 22/04/2021 Στις 14 Ιουνίου θα διεξαχθούν οι Πανελλαδικές Εξετάσεις, όπως ανέφερε η υπουργός Παιδείας, Νίκης Κεραμέως, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, όπου παρουσιάστηκε το πλαίσιο επαναλειτουργίας των σχολείων. Όπως σημείωσε εξάλλου, δεν θα γίνουν φέτος οι προαγωγικές και απολυτήριες εξετάσεις. Το σχολικό έτος θα παραταθεί ως την Παρασκευή 25 Ιουνίου για τα νηπιαγωγεία και τα δημοτικά σχολεία...
22 Απριλίου, 2021 - 11:23
Τελευταία ενημέρωση: 22/04/2021 - 11:47

Κεραμέως: 14 Ιουνίου οι Πανελλαδικές εξετάσεις

Διαδώστε:
Κεραμέως: 14 Ιουνίου οι Πανελλαδικές εξετάσεις

Στις 14 Ιουνίου θα διεξαχθούν οι Πανελλαδικές Εξετάσεις, όπως ανέφερε η υπουργός Παιδείας, Νίκης Κεραμέως, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, όπου παρουσιάστηκε το πλαίσιο επαναλειτουργίας των σχολείων.

Όπως σημείωσε εξάλλου, δεν θα γίνουν φέτος οι προαγωγικές και απολυτήριες εξετάσεις. Το σχολικό έτος θα παραταθεί ως την Παρασκευή 25 Ιουνίου για τα νηπιαγωγεία και τα δημοτικά σχολεία και έως την Παρασκευή 11 Ιουνίου για τα γυμνάσια και τα λύκεια.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων