26/12/2021 26/12/2021 Λυπηρή χαρακτήρισε την ανάρτηση του Ηλία Μόσιαλου στο facebook η Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων Νίκη Κεραμέως, καλούμενη να σχολιάσει στον ΣΚΑΙ το επίμαχο ποστ, που χαρακτήρισε προσβλητικό και η ίδια η Ιερά Σύνοδος. Ερωτηθείσα για το σκίτσο (meme) που χρησιμοποιήθηκε στη συγκεκριμένη ανάρτηση, την χαρακτήρισε «λυπηρή» καθώς, όπως είπε, προσβάλλει τους πιστούς. Από την πλευρά...
26 Δεκεμβρίου, 2021 - 12:34
Τελευταία ενημέρωση: 26/12/2021 - 12:38

Κεραμέως και Γεωργιάδης: «Προσβλητική η ανάρτηση Μόσιαλου» – «Κρίμα που δε ζήτησε συγγνώμη»

Διαδώστε:
Κεραμέως και Γεωργιάδης: «Προσβλητική η ανάρτηση Μόσιαλου» – «Κρίμα που δε ζήτησε συγγνώμη»

Λυπηρή χαρακτήρισε την ανάρτηση του Ηλία Μόσιαλου στο facebook η Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων Νίκη Κεραμέως, καλούμενη να σχολιάσει στον ΣΚΑΙ το επίμαχο ποστ, που χαρακτήρισε προσβλητικό και η ίδια η Ιερά Σύνοδος. Ερωτηθείσα για το σκίτσο (meme) που χρησιμοποιήθηκε στη συγκεκριμένη ανάρτηση, την χαρακτήρισε «λυπηρή» καθώς, όπως είπε, προσβάλλει τους πιστούς.

Από την πλευρά του, ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, στάθηκε περισσότερο στο γεγονός ότι είναι κρίμα που δεν βρήκε το θάρρος να ζητήσει συγγνώμη για την προσβολή ο κύριος Μόσιαλος, χαρακτηρίζοντας λάθος το να χλευάζεις, ακόμα κι αν δεν πιστεύεις. 

Υπενθυμίζουμε την ανάρτηση, που πρόσβαλε το θρησκευτικό αίσθημα των πιστών:

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων