19/07/2019 19/07/2019 «Η κατάργηση του (πανεπιστημιακού) ασύλου βρίσκει μεγάλη απήχηση στην πανεπιστημιακή κοινότητα και την κοινωνία (…)Είναι ένα πάρα πολύ ώριμο αίτημα της κοινωνίας» υπογράμμισε η υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων Νίκη Κεραμέως, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων “Πρακτορείο 104,9 FM”, παρουσιάζοντας, παράλληλα τον σχεδιασμό και τις βελτιωτικές – όπως είπε – κινήσεις, με στόχο...
19 Ιουλίου, 2019 - 12:01
Τελευταία ενημέρωση: 19/07/2019 - 12:03

Κεραμέως: Νέα συνεργασία από την αρχή με την Εκκλησία

Διαδώστε:
Κεραμέως: Νέα συνεργασία από την αρχή με την Εκκλησία

«Η κατάργηση του (πανεπιστημιακού) ασύλου βρίσκει μεγάλη απήχηση στην πανεπιστημιακή κοινότητα και την κοινωνία (…)Είναι ένα πάρα πολύ ώριμο αίτημα της κοινωνίας» υπογράμμισε η υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων Νίκη Κεραμέως, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων “Πρακτορείο 104,9 FM”, παρουσιάζοντας, παράλληλα τον σχεδιασμό και τις βελτιωτικές – όπως είπε – κινήσεις, με στόχο να διορθωθούν «στρεβλώσεις του υπάρχοντος συστήματος (εισαγωγής στην τριτοβάθμια εκπαίδευση)».

Ερωτηθείσα για τη συνάντηση με τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο και αν τίθεται σε νέα βάση ο διάλογος με την Εκκλησία, η κ. Κεραμέως σημείωσε πως «ξεκινάει μια νέα συνεργασία από την αρχή, στη βάση μιας ειλικρινούς σχέσης με σεβασμό στους διακριτούς ρόλους Πολιτείας και Εκκλησίας».

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων