09/04/2020 09/04/2020 “Όλοι οι χώροι λατρείας είναι κλειστοί για τους πιστούς” διεμήνυσε σε αυστηρό τόνο από την ΕΡΤ1 η υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων Νίκη Κεραμέως.  “Έχουμε αναγκαστεί να πάρουμε πρωτοφανοί μέτρα για όλες τις θρησκείες και όλα τα δόγματα” ανέφερε η υπουργός. Σχετικά με τη τέλεση των Ιερών Ακολουθιών τη Μεγάλη Εβδομάδα και το να θα μπορούν...
09 Απριλίου, 2020 - 21:26

Κεραμέως: “Όλοι οι χώροι λατρείας είναι κλειστοί για τους πιστούς”

Διαδώστε:
Κεραμέως: “Όλοι οι χώροι λατρείας είναι κλειστοί για τους πιστούς”

“Όλοι οι χώροι λατρείας είναι κλειστοί για τους πιστούς” διεμήνυσε σε αυστηρό τόνο από την ΕΡΤ1 η υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων Νίκη Κεραμέως. 

“Έχουμε αναγκαστεί να πάρουμε πρωτοφανοί μέτρα για όλες τις θρησκείες και όλα τα δόγματα” ανέφερε η υπουργός.

Σχετικά με τη τέλεση των Ιερών Ακολουθιών τη Μεγάλη Εβδομάδα και το να θα μπορούν οι πιστοί να βρίσκονται εντός αυτών, υπογράμμισε πως “Η εκκλησία συστρατεύεται για την αντιμετώπιση της πανδημίας. Οι χώροι λατρείας θα είναι κλειστοί για τους πιστούς. Τελείως κλειστοί για τους πιστούς. Δεν επιτρέπεται η προσέλευση στους ναούς. Προβλέπεται η διοικητική συνέχιση της λειτουργίας των χώρων λατρείας. Οι ιερείς μπορεί να είναι στους ναούς υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις. Τα μέτρα είναι αυστηρά και για τους ιερείς”.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων